Nemulțumit de mâncarea făcută de concubina lui, bărbatul a luat o țeavă și a lovit-o în cap. Bărbatul a început să îi dea și câteva palme. Conflictul a izbucnit pe fondul consumului de alcool, iar acesta a devenit agresiv. Femeia este acum internată în stare gravă, iar agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citeste si: Un bărbat a distrus o scară de bloc din Timișoara. Fosta sa iubită ar fi locuit acolo

„În fapt, s-a reţinut că inculpatul, condamnat anterior pentru săvârşirea unei tentative la infracţiunea de omor asupra unui membru de familie, în seara zilei de 03.11.2022, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, nemulţumit de mâncarea pregătită de concubina sa, i-a aplicat acesteia, iniţial, două-trei lovituri cu palma peste faţă, după care, cu o bară metalică, i-a aplicat o lovitură în zona capului, provocându-i o plagă contuză epicraniană, cu bandă echimotică, bandă excoriată şi excoriaţii liniare, pentru a căror vindecare au fost necesare șapte-opt zile de îngrijiri medicale”, a anunţat Parchetul Curţii de Apel Galaţi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO: Atac într-un supermarket din Italia. Un om a fost omorât, iar alte cinci persoane au fost rănite

Un bărbat a distrus o scară de bloc din Timișoara. Fosta sa iubită ar fi locuit acolo

Scandal cu noaptea-n cap pentru locuitorii unui bloc din Timișoara. Oamenii s-au trezit cu scara blocului distrusă după ce un bărbat de 44 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a vandalizat mai multe obiecte de la intrarea în bloc și a zgâriat un autoturism. 

„  Azi-dimineata,în jurul orei 05:30, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada General Henri Berthelot din Timişoara,un bărbat a distrus mai multe bunuri la intrarea într-un bloc şi a zgâriat o maşină, ce era parcată în faţa blocului.

Citeste si: Părinții unei copile, de cinci ani, au fost arestați după ce au bătut-o în repetate rânduri

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 44 de ani,care nu prezenta un comportament coerent”,  au spus reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Citeste si:  Un consilier al PMB a fost implicat într-un scandal în timpul meciului FCSB- West Ham


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si