Polițiștii clujeni investighează un accident rutier petrecut pe strada Avram Iancu din municipiul Turda. Un bărbat de 85 de ani a accidentat două fete de 11, respectiv 16 ani. Cele două fete traversau strada regulamentar.
Acestea au fost transportate la o unitate medicală, dar nu au rămas internate. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citește și: Un șofer s-a urcat cu mașina pe un sens giratoriu din Bacău

Un șofer s-a urcat cu mașina pe un sens giratoriu din Bacău

Accident la ieșirea de pe Centura Bacăului. Traficul a fost blocat temporar. Un șofer a ajuns cu mașina pe un sens giratoriu de pe Centura Bacăului. Acesta a apăsat pedala de frână prea târziu și s-a oprit deasupra sensului.

Citește și:  Noi restricții de trafic în zona Doamna Ghica din București. Care sunt noile schimbări

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Accident rutier în sensul giratoriu care face ieșirea de pe Varianta Ocolitoare Bacău (A7) pe DN 2 (E 85).

Traficul a fost blocat temporar. Circulați cu atenție!”, a anunțat Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași.

O mașină a sărit peste sensul giratoriu și a luat foc

Un alt accident a avut loc în Constanța. Un șofer care a intrat pe A4 s-a urcat peste un sens giratoriu.

„În cursul acestei dimineţi, după ora 4.30, am fost solicitaţi, prin apel la  numărul unic de urgenţă 112,  să intervenim, în localitatea Ovidiu, la un accident rutier urmat de un incendiu ce se manifesta la un atelier auto.

Au fost alocate, ca mijloace de intervenţie, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, două ambulanţe SMURD, precum şi echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa”, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Citește și:  VIDEO- O altfel de misiune a Poliției Române! Doi polițiști din Cluj au lăsat mașina cu girofarul pornit, în timp ce își luau mâncare de la fast-food

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si