Un bărbat de 58 de ani și-a pierdut viața, miercuri seară, după ce a fost lovit de o mașină pe DN 15C, în județul Neamț. Din primele cercetări reiese că bărbatul care a produs accidentul are 49 de ani. Surse din anchetă spun că pietonul ar fi mers aproape de axul drumului. Acesta a murit. Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și: Un autoturism a căzut în albia unui pârâu din Piatra-Neamț

Un autoturism a căzut în albia unui pârâu din Piatra-Neamț

Nu trece zi fără un accident în Neamț. Un autoturism a căzut în albia unui pârâu din Piatra-Neamț. În autoturism nu a fost găsită nicio persoană. Accidentul a avut loc marți dimineață, 8 noiembrie.

Citeste si:  Ajuns cu mașina într-un pârâu, un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața

"La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare şi doua ambulanţe SMURD (TIM şi EPA) din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un căruțaș beat a fost spulberat de un microbuz

Ajunşi la locul solicitării, pompierii au găsit un autoturism căzut în albia unui pârâu. În autoturism nu se aflau persoane",  a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, relatează Agerpres.

Citeste si:  Accident rutier grav la Cluj. O femeie a fost prinsă sub o mașină

Ajuns cu mașina într-un pârâu, un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața

Un tânăr de 19 ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina într-un pârâu, în afara localității Borlova. 

Citeste si:   VIDEO Două avioane s-au prăbușit după ce s-au ciocnit în aer. Piloții au murit pe loc

Acesta se deplasa dinspre stațiunea Muntele Mic către Borlova, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului. Conducătorul auto a decedat. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce a dus la acest accident.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si