Acesta a transmis mesajul de față cu cei prezenți în Piața Sf. Petru din Vatican. Suveranul Pontif a făcut apel la pace și la dialog, dar nu a amintit nimic despre incidentul de marți seara, din Polonia, potrivit SkyNews.

„Grăbește-te, Doamne!”

Am aflat, cu durere și îngrijorare, despre atacul puternic cu rachete de marți asupra Ucrainei, care a provocat decese și a avariat mai multe clădiri civile”,

a spus Papa Francisc în discursul adresat audienței sale. Suveranul Pontif a cerut încetarea focului pentru a preveni o eventuală escaladare a conflictului:

Să ne rugăm ca Dumnezeu să-i facă pe cei care pariază încă pe război să-și dorească pacea în Ucraina și așa martirizată.(...) Ne putem ruga pentru Ucraina spunând, dacă vreți: Grăbește-te, Doamne!”, a fost apelul transmis de Suveran.

Citește și: Dmitri Medvedev spune că Occidentul se apropie de Al Treilea Război Mondial

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Rusia a lovit marți mai multe orașe de pe tot teritoriul Ucrainei.

Peste 100 de rachete ar fi fost lansate, peste 80 dintre ele „în principal asupra unor infrastructuri energetice ”, anunța spre seară președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Bombardamentele au avut loc chiar în timpul întâlnirilor de la Summitul G20 din Indonezia.

Sunt convins că acum este momentul în care războiul distructiv al Rusiei trebuie şi poate fi oprit. Aceasta va salva mii de vieţi ”, a transmis Volodimir Zelenski la summitul G20 de la Bali, printr-un mesaj video.

Citește și: Un comandant din Moscova a fost luat la bătaie de un rus nemulțumit de măsura mobilizării

Marți, două rachete rusești au căzut în Polonia, lângă granița cu Ucraina, omorând doi oameni. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si