Polițiștii din Timiș au aplicat o amendă de 9.000 de lei unui operator de transport, după ce a fost filmat în timp ce transporta până la 30 de elevi, înghesuiți într-un microbuz de 14 locuri. Imaginile au apărut în presa locală şi au fost filmate în comuna Dumbrăviţa, de lângă Timişoara.

Citește și: Un șofer s-a urcat cu mașina pe un sens giratoriu din Bacău

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Serviciul Rutier al Poliţiei Timiş s-a sesizat din oficiu, în urma apariției imaginilor cu elevii înghesuiți în microbuz.

Ce au transmis autoritățile

„Cu privire la imaginile apărute în mass-media, la data de 16.11.2022, polițiștii Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu şi au efectuat verificări pentru stabilirea normelor rutiere încălcate, iar în aceasta dimineaţă 17.11.2022, autovehiculul a fost oprit în trafic pentru control, poliţiştii constatând că operatorul de transport nu deţinea copie conformă a certificatului de transport în cont propriu, fapt pentru care a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 9000 de lei conform HG 69/2012”, precizează IPJ Timiş.

Ca şi măsură complementară, au fost reţinute plăcuţele de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare.

Citește și: Doi tineri au scăpat cu viață dintr-un loc de unde alte nouă persoane au murit

În presa locală au apărut imagini cu mai mulţi elevi înghesuiţi în microbuze de 14 locuri. O parte dintre aceştia au stat pe scaune, iar cei mai mulţi, în picioare. În imagini se vede cum copiii cer mai multe microbuze care să îi transporte.

Citește și: Noi reguli pentru șoferi, în sensul giratoriu

Citește și: Cauciucuri de iarnă 2022. Când se schimbă anvelopele și ce amenzi riscă șoferii care nu respectă legea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si