Un autoturism a luat foc, marți, în timp ce se afla în mers. Incidentul s-a petrecut în județul Botoșani. O femeie se afla la volan, iar aceasta a reușit să se salveze și să sune la 112.

Citește și: VIDEO- Incendiu în Capitală: flăcările au cuprins două mașini și fațada unui imobil

"Ajunşi la faţa locului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani au constatat că maşina era cuprinsă de flăcări în totalitate.

Incendiul a fost stins în limitele găsite", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani (ISU), Dorina Lupu.
Incidentul s-ar fi petrecut în urma unui scurt circuit la instalația electrică.

Citește și: Șoferiță beată, accident cu patru autoturisme. A fugit de la locul faptei

Incendiu în Capitală: flăcările au cuprins două mașini și fațada unui imobil

O mașină a luat foc pe o stradă din Capitală, iar flăcările s-au extins la faţada unui imobil şi la un alt autoturism. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”În urmă cu scurt timp am fost solicitaţi pentru a interveni pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism, pe str. Aron Cotrus.

Citește și:  VIDEO- Tragedie în Iași! Un bătrân a murit carbonizat după ce a pus pe foc perdelele, din cauza frigului. Bărbatul nu avea bani de lemne

Flăcarile s-au extins la faţada clădirii şi au afectat o camera a unui apartament, respectiv un alt autoturism staţionat”, a transmis, luni,  ISU Bucureşti-Ilfov.  

Șoferiță beată, accident cu patru autoturisme. A fugit de la locul faptei

O șoferiță din Vrancea a provocat un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme. Aceasta era băută și a fugit de la locul accidentului. O șoferiță din Vrancea a fost urmărită de poliție, după ce a provocat un accident rutier, apoi a fugit de la locul accidentului. 

Citește și: O mașină de pompieri aflată în misiune s-a răsturnat, după ce a încercat să evite un alt autoturism

Patru autoturisme au fost implicate în accident. Femeia de 44 de ani a fost surpinsă pe  Drumul Național 23 A, în comuna Milcovul. Aceasta consumase alcool. Citește și:  Un bărbat a murit într-un accident pe Autostrada A1. Acesta a fost luat la ocazie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si