Reprezentanții Spitalului de Urgență din Târgu Jiu au transmis că bărbatul în vârstă de 63 de ani intrase în unitatea medicală doar pentru a folosi grupul sanitar, nu pentru o problemă medicală.

Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, a transmis că bărbatul în vârstă de 63 de ani a fost găsit în stare de inconștiență în Ambulatoriul Integrat al unității medicale.

Citește și: Descoperire macabră în casa unui bărbat. Își ținea mama decedată într-un congelator

„În cursul dimineții, a fost găsit în grupul sanitar al Ambulatoriului Integrat, un bărbat în stare de inconștiență, fiind alertat imediat personalul medico-sanitar. O echipă de medici și asistenți de la ATI și Camera de Gardă au efectuat manevrele de resuscitare bărbatului, manevre la care acesta nu a răspuns, fiind declarat decesul”, a transmis Mihaela Țicleanu.

Bărbatul avea probleme cardiace

De asemenea, oficialul a precizat că bărbatul nu se prezentase la spital pentru un consult în Ambulatoriul Integrat, ci doar pentru a folosi toaleta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Asistenta coordonatoare a Ambulatoriului Integrat a anunțat poliția, fiind deschis un dosar penal pentru moarte suspectă”, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Citește și: UPDATE Percheziții de amploare în România: membrii unei grupări sunt acuzați de şantaj, lipsire de libertate, violenţe și distrugere

Cadavrul bărbatului în vârstă de 63 de ani a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

Mai mult, se pare că victima era cunoscută ca având afecțiuni cardiace.

Citește și: Doi oameni au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un TIR


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si