Juliana Nehme a vrut să se întoarcă acasă, în Brazilia, însă compania aeriană cu care trebuia să zboare de la Beirut către Doha, iar de acolo în țara sa natală, nu i-a permis femeii să se îmbarce. Femeia nu a primit acceptul de a se urca în avion din cauza faptului că e “prea mare”.

Ce i-au spus reprezentanții companiei 

Femeia, care este și fotomodel, a transmis întreaga întâmplare pe pagina sa de Instagram, unde o urmăresc peste 150.000

de persoane.

“Îmi interzic dreptul de a călători. Sunt disperată. Ajutați-mă. Nu mă lasă în avion pentru că sunt grasă. Trebuie să cumpăr un bilet la business class. Nu am bani de așa ceva.  Nu știu ce să fac”, a spus influencerița într-un clip publicat pe Instagram. 

Citește și: O tânără, de 16 ani, aflată sub influenţa unor medicamente a fost violată de un bărbat

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Angajații i-au propus să cumpere un bilet de 3000 de euro, la clasa I, unde scaunele sunt mai mari.  

Citește și: O fată în vârstă de şapte ani, găsită fără viaţă la cinci zile de la cutremurul din Indonezia, soldat cu 310 morţi

"Trebuie să cumpăr un bilet la clasa business, care costă 3000 de dolari, dar nu am acești bani. Nu știu ce să fac, mai sunt 30 de minute până decolează avionul.", a mai spus femeia.

Brazilianca a reușit în final să cumpere un bilet

În cele din urmă, Juliana a pierdut zborul programat acum trei zile și a rămas în Liban, cu mama sa, în timp ce sora și nepotul său s-au întors acasă. Brazilianca a reușit ieri să își cumpere un alt bilet.

Citește și: O femeie dintr-un avion a fost amenințată cu o lamă de ras de către un pasager

Compania aeriană a declarat că un membru al familiei Julianei, cu care ea călătorea, nu a reușit să prezinte documentele necesare pentru testul PCR.

Citește și: Imagini inedite cu o polițistă care alăptează un copil murdar și malnutrit: „Era înfometat, își băga mâinile în gură și se mușca.”

De asemenea, compania a mai precizat, pentru o publicație din Marea Britanie, că pasagerul în cauză a fost inițial extrem de nepoliticos și agresiv cu personalul de check-in și a fost nevoie de intervenția celor de la securitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si