Tribunalul din Zurich a impus o amendă de 1.800 de franci elveţieni (1.900 de dolari), plus costuri, pentru trimiterea unui e-mail către ministru anul trecut care a inclus ameninţarea.

„Cineva ar trebui să te taie bucăţi”

Cineva ar trebui să te taie bucăţi ” şi alte insulte au fost adresate ministrului de către studentul rus. Hotărârea a confirmat o decizie anterioară pe care bărbatul a atacat-o în apel.

Citește și: Rusia continuă atacul asupra Ucrainei: Pacienții spitalului din Herson au fost evacuați

Studentul, care suferă de anumite probleme psihologice, potrivit ziarului 20 Minuten, a spus în apărarea sa că politicile ministrului Baerbock discreditează Rusia, transmite Agerpres.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Instanţa i-a respins argumentele, iar bărbatul a fost depistat de autorităţile elveţiene.

Zelenski promite "vești importante" în curând. "Rusia nu a găsit o cale să ne înfrângă. Şi nu o va face"

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat, în mesajul video de joi noapte, că poporul ucrainean a îndurat nouă luni de război la scară largă şi ”Rusia nu a găsit o cale să ne înfrângă”.

”Şi nu o va găsi. Trebuie să continuăm să rezistăm”, a precizat el.

Citește și: O femeie supraponderală din Brazila nu ar fi fost lăsată să urce în avion din cauza greutății sale

Volodmir Zelenski a trasmis, la nouă luni de la începutul războiului, că lucrările pentru restabilirea alimentării cu electricitate, căldură, apă şi comunicaţii continuă în toată țara.

El a spus că a discutat joi despre situaţia de pe linia frontului, arătând că sunt păstrate poziţiile în toate direcţiile, iar  în unele se pregăteşte un avans.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si