Un șofer de 19 ani a murit, duminică noapte, după ce mașina acestuia, care era oprită pe marginea DN1, a fost lovită de un alt autoturism. Mașina tânărului era oprită în afara localității Bănești, pe banda 1 de circulație, la km 87+400, în urma unei coliziuni cu un animal. În acest moment, tânărul a fost lovit de o altă mașină a cărui șofer are vârsta de 21 de ani. Băiatul de 19 ani a fost transportat la spital, dar a decedat.

Citește și: Locomotiva unui tren a luat foc. Pasagerii au fost evacuați de urgență

Șoferul de 21 de ani nu consumase alcool.
În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul și s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citește și: Autospecială a ISU Harghita, implicată în accident. Doi pompieri au fost răniți

Autospecială a ISU Harghita, implicată în accident. Doi pompieri au fost răniți

O autospecială a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Harghita  a fost implicat, duminică după-amiază, într-un accident rutier, în timp ce se deplasa spre comuna Plăieşii de Jos pentru a interveni la stingerea unui incendiu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urma accidentului, autospeciala a ieșit de pe șosea, doi pompieri fiind răniți.

Citește și:  Accident rutier grav în Timiș. O persoană a decedat

Potrivit ISU Harghita, a fost anunțat un incendiu la acoperișul unei case din comuna Plăieşii de Jos, satul Iacobeni.

Spre locul intervenției s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu 2 autospeciale de stingere şi autoscara şi a fost alertat şi SVSU Plăieşii de Jos.

Citește și: Accident rutier de ultim moment, cu trei autoturisme implicate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si