Grav accident, marți seara în județul Mehedinți, pe DN6. Un șofer de TIR a murit după ce autotrenul pe care îl conducea a ieșit de pe sosea și a căzut de pe un viaduct.

Citește și: Accident rutier în Cluj: o autobasculantă plină cu sare a intrat în coliziune cu un autoturism

Accidentul teribil a avut loc pe șoseaua dintre Orsova și Drobeta Turnu Severin, în zona Padina.

Traficul rutier în zona accidentului se desfășoară cu dificultate, informează Opinia Timisoarei.

Poliția Rutieră: TIR-ul, înmatriculat în străinătate, șoferul a decedat  

Potrivit Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române, TIR-ul ar fi căzut de la o înălțime de 50 de metri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române  informează că pe DN 6, între municipiul Orșova și Porțile de Fier I, în zona viaductului Padina, județul Mehedinți, "un autotren înmatriculat în străinătate a căzut de pe viaduct de la o diferență de nivel de peste 50 de metri, în zona stâncoasă".

Citește și: Un vânător turc a fost împușcat de câinele său

Șoferul autotrenului nu prezintă semne vitale, procedându-se la descarcerarea acestuia. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un sens, estimându-se reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

accident mortal

Tragedie în Mehedinți

[Sursa foto: Opinia Timisoarei]

Cum s-a produs tragedia 

La fata locului au intervenit echipaje de pompieri si SMURD.

”Cu putin timp in urma, cinci echipaje de pompieri din cadrul Detasamentelor Drobeta Turnu-Severin si Orșova au intervenit cu o autospeciala de descarcerare, doua autospeciale de stingere, o autospeciala de interventie la dezastre si o ambulanta SMURD pentru salvarea victimei unui accident rutier, produs pe DN 6, zona viaductului Padina, in apropierea Punctului de Trecere a Frontierei PFI. La sosirea pompierilor, persoana aflata in autotren era incarcerata si nu prezenta semne vitale. Din nefericire, persoana a fost declarata decedata de catre medicul SAJ”, a transmis ISU Mehedinti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si