Bărbatul își aștepta soția când a auzit strigătele de disperare ale fetei de 15 ani. A intrat peste cei doi în baie și a reușit să o scape pe minoră din mâinile băiatului. Acesta a sunat la 112, dar agresorul a dispărut.

Tânăra a fost salvată de un martor

Întâmplarea s-a petrecut miercuri seara când băiatul de 17 ani s-ar fi întâlnit cu fosta sa iubită într-un centru comercial, chiar în zona toaletelor.

După mai multe replici dure pe care și le-au împărțit agresorul a luat-o pe sus pe fată și a dus-o într-una dintre toalete unde a obligat-o să întrețină relații sexuale. 

„Fapta s-a petrecut într-un loc public, în sensul în care s-a petrecut într-una dintre băile destinate special, dar din cauza zgomotului puternic de fond, precum şi a aglomeraţiei, a fost observată foarte târziu”, a spus procurorul Cătălin Constantinescu-Mărunţel, de la Parchetul Judecătoriei Galaţi.

Citește și: Un bărbat din Vâlcea a intrat cu mașina pe un trotuar, după ce a încercat să își omoare tatăl și fratele

Un bărbat care își aștepta soția pe holurile din apropiere a auzit strigătele și a intervenit. A reușit să o salveze pe copila în vârstă de 15 ani și a sunat la 112. Tânăra a ajuns în custodia părinților, se află în stare de șoc și are nevoie de consiliere psihologică pentru a depăși cele întâmplate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Am şi stabilit un program de consiliere, începând cu data de luni, pentru minoră. Minora a fost afectată, era în stare de şoc, afectată psihic şi emoţional şi lovită”, a declarat şefa serviciului victime infracţiuni DPC Galaţi,  Gabriela Ghermăneanu.

Anchetă în Galați după ce o minoră a fost băgată cu forța în toaleta unui mall

"La data de 30 noiembrie 2022, la ora 19:12,  Poliția Galați   a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-o toaletă din incinta unui mall, amplasat pe bulevardul George Coșbuc din municipiul Galați, o persoană are nevoie de ajutor.

Citește și: Moarte tragică a doi preoți din Suceava. Tată și fiu, au avut aceeași soartă, la 25 de ani distanță

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție, ajunși în scurt timp la fața locului, au identificat o adolescentă, cu vârsta de 15 ani, care a declarat faptul că, în jurul orei 19:00, s-ar fi întâlnit întâmplător în zona toaletelor cu fostul ei prieten, care ar fi tras-o forțat într-un grup sanitar, unde ar fi constrâns-o, prin amenințări cu acte de violență, să întrețină cu acesta, împotriva voinței sale, un raport sexual normal”, a transmis IPJ Galați.

Tânărul este căutat de poliție

Suspectul este un tânăr în vârstă de 17 ani, însă acesta a fugit de la locul faptei.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

”A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de viol, iar cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Galați sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, fiind desfășurate activități în vederea depistării adolescentului bănuit de comiterea acestei fapte și a luării masurilor legale ce se impun", se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

Citește și: O femeie a fost bătută, dezbrăcată și umilită de o vecină. Aceasta ar fi avut o aventură cu soțul ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si