Pe lângă faptul că prețul este unul piperat, pe care tânăra îl consideră nejustificat de mare, aceasta s-a arătat nemulțumită și de porțiile mici, care nu justifică costul ridicat.

Citește și: Turist, șocat de prețurile astronomice la mâncarea de la târgul de Crăciun din Cluj: „Mi-a stat mâncarea în gât”

"Băi, fraților, veniți în Târgul de Crăciun, la Constituției, și mâncați așa ceva de 88 de lei. 

Nu o să vă vină să credeți, dar tot ce este aici e aproape neatins, că am luat doar două guri, 88 de lei. Bătaie de joc", a mărturisit tânăra, în videoclipul pe care l-a postat pe pagina sa de TikTok.

Târgul de Crăciun din Piața Constituției, cel mai vizitat loc din Capitală

Pe data de 30 noiembrie 2022, Târgul de Crăciun din Piața Constituției a devenit cel mai vizitat loc din București, bucurându-se de mai bine de 25.000 de vizitatori. De departe, atracția din acest an de la târgul de Crăciun este roata panoramică, înaltă de 36 de metri, de unde curioșii pot vedea Capitala de la înălțime.

Citește și: Eveniment caritabil organizat în Piața Constituției. Nicușor Dan: „Târgul de Crăciun trebuie să bucure toți copiii”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Comercianții, veniți la târgul de Crăciun din toate colțurile țării, au mărturisit că au fost nevoiți să mărească prețurile produselor din cauza scumpirilor din ultima perioadă.

Târgul de Crăciun din Piața Constituției va fi deschis până pe data de 26 decembrie 2022.

Incredibil! Cât a plătit un bucureștean pentru o porție de mâncare la Târgul de Crăciun: "Mai bine stai acasă"

Situație de necrezut la Târgul de Crăciun din Capitală! Și anul acesta prețurile la mâncare sunt exorbitante. Este cunoscut faptul că târgurile organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă nu au oferit niciodată produse pentru toate buzunarele, doar că prețurile din acest an au luat-o razna. Iată cât a plătit un bucureștean pentru o porție de mâncare.

Bucureștenii s-au înghesuit în mini-vacanța de 1 decembrie în târgurile de Crăciun, doar că nu mulți și-au permis să se răsfețe cu bucatele tradiționale. Prețurile la băutură și mâncare sunt mult mai mari față de anii trecuți, astfel devenind principalul subiect de discuție de pe rețelele de socializare. Un pahar de țuică, vin fiert sau o friptură sunt un lux pentru mulți dintre vizitatorii târgurilor de Crăciun.

Citește și: VIDEO| Cum să treci peste Sărbătorile de iarnă fără bani. Sfatul psihologului Cristian Andrei

Un bucureștean care a fost la Târgul de Crăciun cu ocazia Zilei Naționale a României, a postat pe rețelele de socializare lista prețurilor celor mai comune alimente pe care le poți achiziționa de acolo.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Bărbatul și-a comandat o porție de cartofi prăjiți cu varză călită și ciolan, lângă care s-a delectat cu șorici de porc. Într-adevăr, prețurile au crescut anul acesta și din cauza scumpirilor la energie, combustibili și gaz, care i-au făcut pe micii producători de la târgurile de Crăciun să ceară mult mai mulți bani pe produsele lor, suma fiind ireal de mare.

Bucureșteanul a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 143,22 de lei a pentru o masă la târgul de Crăciun. Indignat de suma colosală pe care a dat-o pe o porție de mâncare, bărbatul a publicat pe TikTok un video în care arată exact bonul, cu suma pe kg a fiecărui produs și descrierea „Fără 300 de ron mai bine stai acasă”.

Citește și: Imagini de coșmar pe șoseaua Giurgiului din Capitală! Camionul lui Moș Crăciun a luat foc în mijlocul străzii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si