Bărbatul ucis avea dublă cetățenie, română și britanică. Pe numele său real Joseff Rivas, acesta și-a petrecut aproape toată viața la Constanța, unde era cunoscut cu numele de John Englezu. Acesta avea constituție fizică impunătoare, a lucrat mai mult ca agent de pază în cluburile de pe litoral, dar era cunoscut în lumea interlopă ca recuperator.

În urmă cu câțiva ani, John Englezu a primit o condamnare de 8 ani de închisoare pentru că l-a sechestrat pe patronul plajei Kazeboo, din Mamaia Nord, după ce primise un pont legat de faptul că acesta

ar fi avut în locuință o sumă mare de bani, evaluată la câteva sute de mii de euro. Informațiile interlopului român s-au dovedit a fi eronate, sechestrându-și și torturându-și victima degeaba.

Citește și: VIDEO- Situație nemaiîntâlnită în România: Un fost cap mafiot predă matematică la un liceu din Turda

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform unor surse ale jurnaliștilor de Gândul, la scurt timp după ce a fost eliberat, John Englezu a plecat în Anglia. Vizita sa a fost însă una scurtă deoarece a fost nevoit să se întoarcă în România în urma condamnării primite pentru că ar fi bătut cu bestialitate un bărbat.

În momentul în care a fost localizat la Constanța, autoritățile din Marea Britanie au solicitat extrădarea lui, însă autoritățile judiciare din România au respins cererea.

Cum a fost ucis John Englezu

Englezu se stabilise la Eforie Sud, într-un apartament închiriat. Bărbatul în vârstă de 44 de ani locuia singur, cu toate că acesta avea o soție și un copil stabiliți în străinătate.

Citește și: VIDEO- Mascații au descins din nou la clanul Duduienilor. Frații lui Emi Pian, în vizorul DIICOT

În cursul săptămânii trecute, interlopul român a plecat în Malta cu trei bărbați din Capitală, toți membri ai clanului Chira. Aceștia ar fi plecat să recupereze o sumă de bani, însă din motive necunoscute, în timp ce se aflau într-un cartier irlandez, s-ar fi luat la ceartă. Scandalul a luat o întorsătură dramatică, iar unul dintre bucureșteni l-a înjunghiat în inimă.

Cei trei au fost prinși și arestați de autoritățile malteze, care încearcă acum să stabilească exact în ce condiții a avut loc incidentul sângeros.

Citește și: Lumea interlopă este în doliu. A murit unul dintre cei mai temuți membri ai clanului Spoitoru


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si