O adolescente împreună cu părinții ei, toți cetățeni spanioli, veniseră în România ca să își viziteze fiica cea mare. Aceasta era studentă la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu prin programul Erasmus.

Familia de patru persoane închiriase o mașină și se îndreptau, duminică 4 decembrie 2022, la orele serii, spre Sibi. L aun moment dat, în zona localității Hula Bradului, șoferul gorjean a intrat într-o depășire neregulamentară pătrunzând pe contrasens, acolo unde a pierdut controlul și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus dinspre Brașov.

Așa i-a proiectat pe cei patru spanioli în alt autoturism care circula în spatele acestuia. 

Citește și: Vremea trece de la o extremă la alta. Ce urmează după weekendul cu 20 de grade Celsius

Pepe și Maria del Carmen Rodriguez s-au stins din viață pe loc în urma impactului violent. Alicia, tânăra în vârstă de 21 de ani, a murit la spital câteva minute mai târziu. 

Cristina s-a stins din viață după 4 zile de la accident

Cristina, o adolescentă în vârstă de 15 ani, mezina familie, a fost singura supraviețuitoare a accidentului teribil. Copila se afla în comă, iar specialiștii au fost rezervați în ceea ce privește șansele sale la viață. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După patru zile în care s-a luptat pentru viața ei, Cristina s-a dus la ceruri lângă părinții și sora ei mai mare. Familia din Spania a hotărât să-i doneze organele pentru a salva alte vieți. Medicii au reușit să recolteze cordul, plămânii, rinichii precum și țesut osos și corneea.

Citește și: Criminalul Georgetei încă nu a fost găsit. Polițiștii italieni se chinuie de o săptămână să deslușească misterul

Șoferul în vârstă de 63 de ani din judeţul Gorj care a provocat accidentul tragic din Hula Bradului, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reținerea unui bărbat în vârstă de 63 ani din judeţul Gorj pentru omor calificat, a transmis prim-procurorul adjunct Ruginosu Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Citește și: Efectele negative asupra României după respingerea aderării la Schengen


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si