Pietonul prezenta leziuni incompatibile cu viața

Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 181, în zona localităţii Medgidia, judeţul Constanţa, un pieton care se afla pe suprafaţa de rulare a fost acroşat de mai multe autoturisme, acesta suferind răni incompatibile cu viaţa ”, se precizează într-un comunicat transmis de Centrul Infotrafic.

Citește și: Un român de 26 de ani, care era plecat la muncă în Germania, a fost dat dispărut de familie

Potrivit aceleiaşi surse, traficul rutier a fost restricţionat pe banda de urgenţă şi pe prima bandă, circulându-se doar pe banda a doua, până la finalizarea cercetărilor.

Tragedie în cartierul Rahova din Capitală! O copilă de 12 ani a fost călcată de tramvai

O copilă în vârstă de 12 ani a fost prinsă sub un tramvai în zona Rahova din Sectorul 5 al Capitalei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit primelor informaţii oferite de polițiști, fata ar fi traversat strada cu ochii în telefon, pe culoarea roșie a semaforului. Mai multe echipaje de salvare au intervenit la fața locului, au scos-o de sub roți tramvaiului și au transportat-o de urgență la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Marie Curie".

Fata în vârstă de 12 ani a fost extrasă de sub tramvai în stare conștientă, stabilă, aceasta fiind cooperantă.

Citește și: Vești de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Pele

În aceste momente există suspiciuni cu privire la faptul că minora ar putea avea traume în zona craniului și a bazinului. Din această cauză, medicii specialiști de la spitalul "Marie Curie" din Sectorul 4 au început investigațiile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si