O pacientă care s-a vaccinat, a dobândit o boală din pricina vaccinului, care necesită tratament pe viață. Actele medicale dovedesc legătura de cauzalitate între vaccin și boală-trombocitopenie și hipertonie arterială.

Citește și: 3 milioane de doze de vaccin anti-COVID au expirat. Ce se va întâmpla cu ele

"Daunele se ridica la 1.000.000 Euro si vizeaza obligarea celor 3 la plata de daune morale combinate cu daune materiale pentru viitoarele tratamente.",

adaugă avocatul Adrian Cuculis.

Citește și: Vaccinul AstraZeneca crește riscul de tromboză

Vaccinul AstraZeneca crește riscul de tromboză

Suspiciunile se confirmă în cazul vaccinului AstraZeneca. Cazurile de tromboză sunt mai frecvente după acest vaccin, comparativ cu cel de la Pfizer/BioNTech, chiar dacă rămân foarte rare, arată un studiu, potrivit Le Figaro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citește și: Un doctor celebru, din România, vorbește despre bacteria misterioasă descoperită în Wuhan, China: „Există un risc crescut de a se transmite!”

După lansarea campaniilor de vaccinare anti-Covid, la începutul anului 2021, existau deja suspiciuni legate de vaccinurile AstraZeneca și Johnson & Johnson și apariția trombozei. 

După o primă doză (a vaccinului AstraZeneca), există un risc cu 30% mai mare de trombocitopenie decât după o primă doză (a vaccinului Pfizer/BioNTech)  ”, rezumă acest studiu britanic.

Citeste si:  VIDEO| Scene de coșmar în București. Un șofer a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, iar când a fost încolțit a dat năvală peste pietoni

Ce este trombocitopenia

Trombocitopenia este o formă de tromboză, adică formarea unui cheag de sânge cu consecințe potențial fatale. 

Studiul BMJ, bazat pe date medicale de la milioane de pacienți din mai multe țări europene și din Statele Unite, confirmă că aceste tromboze sunt mai frecvente după vaccinul AstraZeneca, chiar dacă frecvența lor rămâne foarte scăzută: 862 de cazuri la peste un milion de persoane vaccinate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si