Simbolul fotbalului brazilian, Ronaldo, a fost un observator-cheie al Cupei Mondiale FIFA 2022 din Qatar. În toate meciurile Braziliei și nu numai, Ronaldo a apărut în prim-plan în tribuna VIP.

Citește și: Cupa Mondială: Duelul mult așteptat: Messi versus Modric, în prima semifinală care are loc marţi

Deși echipa națiunii sale, Brazilia, este deja în afara turneului, după ce a pierdut în sferturile de finală în fața Croației, Ronaldo simte că Franța are capacitatea de a merge până la capăt în turneu.

Legendarul atacant brazilian Ronaldo, nu portughezul cu același nume, a ales vedeta despre care el „va fi cel mai bun jucător al turneului”.

Favoritul lui Ronaldo pentru trofeul "Cel mai bun jucător" de la Cupa Mondială din Qatar 2022

În timp ce doar câteva vedete de top- precum Lionel Messi, Luka Modric și Kylian Mbappe- au ajuns în semifinale cu echipele lor, Ronaldo are un favorit ferm pentru premiul cu mingea de aur.

Vorbind cu presa la o masă rotundă din Doha, Ronaldo l-a ales pe Kylian Mbappe drept omul care poate câștiga premiul pentru „cel mai bun jucător de la Cupa Mondială FIFA”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Pot vorbi despre cât de rapid este, cât de bun este și mi-a amintit de când am jucat”, a spus el, potrivit postului NDTV.

„Știe să-și folosească abilitățile, știe cum să meargă mai repede decât ceilalți jucători și să folosească această abilitate pentru a ajuta sau a marca", a completat Ronaldo.

Cupa Mondială din Qatar 2022

Ronald ar fi mizat pe Neymar dacă Brazilia nu pleca acasă prematur de la Cupa Mondială din Qatar 2022

[Sursa foto: Twitter]

Ronald crede că Franța va câștiga Cupa Mondială Qatar 2022

În ceea ce privește previziunile sale, Ronaldo crede că Franța își va apăra cu succes titlul la Cupa Mondială, în timp ce Mbappe va fi desemnat „cel mai bun jucător al turneului”.

"Cred că Franța este echipa favorită acum pentru a câștiga Cupa Mondială. Am spus asta înainte de a începe Cupa Mondială și, pentru mine, Mbappe va fi cel mai bun jucător de la această Cupă Mondială".

În următoarea rundă, Franța se va lupta împotriva "ucigașilor de giganți" din Maroc.

Marocul, singura echipă africană din istoria Cupei Mondiale FIFA care a ajuns în semifinale, a eliminat deja Belgia și Portugalia din turneu. Ei ar căuta să realizeze o altă „supărare” în etapa semifinală, în timp ce vor înfrunta Franța.

Mbappe are deja 5 goluri în Cupa Mondială FIFA în curs de desfășurare și este pe cale să încheie campania din postura de cel mai bun marcator din Qatar 2022.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si