O femeie de 78 de ani, plecată de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din localitatea Hăghig, a fost găsită fără moartă în cursul zilei de miercuri. Femeia nu prezenta urme de violență.

Citește și: VIDEO- Filmul tragediei în care un băiat de 14 ani a fost înjunghiat în timp ce tăia porcul cu tatăl lui

„Din nefericire, femeia a fost găsită, fără viaţă, pe malul râului Olt, în extravilanul localităţii Arini(...)

Aceasta a fost preluată de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei producerii decesului”, au precizat reprezentanţii Poliţiei, potrivit Agerpres.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia a plecat în cursul zilei de duminică și a fost căutată de mai multe echipe de pompieri, jandarmi, polițiști, voluntari și salvamontiști.

Citește și: Un bărbat din Focșani a inventat moartea mamei sale pentru a încasa ajutorul de deces

Un bărbat din Focșani a inventat moartea mamei sale pentru a încasa ajutorul de deces

Acest bărbat din Focșani a încercat să extragă o anumită sumă de bani de la șefii săi, prin intermediul ajutorului de deces.

Bărbatul nu este la prima abatere de acest gen. Iată ce a făcut în trecut pentru a beneficia de ajutor financiar.  Un bărbat din Focșani, angajat al unei firme, și-a mințit șefii că mama sa a murit pentru a încasa  ajutorul de deces.

Citește și:  Ajutorul de deces se va mări începând cu anul 2023. Despre ce sumă este vorba și care sunt actele necesare pentru încasarea banilor?

Inițial, șefii bărbatului l-au crezut și i-au oferit acestuia banii de care ar fi avut nevoie.

Însă, ulterior, patronii au descoperit că moartea mamei bărbatului era o pură înscenare și că femeia era, de fapt, în viață.

Atunci când l-au prins cu minciuna, patronii bărbatului i-au cerut să își dea demisia. În plus, nu era prima dată când îi mințea. În documentul adresat firmei la care lucrează, el a precizat de ce a ajuns să fie dată afară.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si