Beyza Taskiran, în vârstă de 32 de ani, era manager de marketing la o companie de IT și se pregătea să se îmbarce în avion pentru un zbor către Antalya, după ce a participat la un târg de turism din Izmir.

Citește și: VIDEO- Un om de afaceri a murit după ce avionul în care se afla s-a prăbușit

Cadavrul ei a fost dus la o morgă pentru autopsie, iar autoritățile turce au declanşat o anchetă cu privire la moartea sa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- O femeie supraponderală din Brazila nu ar fi fost lăsată să urce în avion din cauza greutății sale

O femeie supraponderală din Brazila nu ar fi fost lăsată să urce în avion din cauza greutății sale

Un fotomodel supraponderal acuză o companie aeriană de discriminare. Femeia din Brazilia, care este și influencer, susține că i-a fost refuzat dreptul de a se îmbarca în avion, din cauza greutăţii sale.

Citește și: FOTO- O tânără care a căutat transport până în Sibiu a avut un șoc atunci când a aflat că va călători cu un cadavru. „Există un pasager. E tăcut”

Juliana Nehme a vrut să se întoarcă acasă, în Brazilia, însă compania aeriană cu care trebuia să zboare de la Beirut către Doha, iar de acolo în țara sa natală, nu i-a permis femeii să se îmbarce.

Citește și: VIDEO| Milionarul german Rainer Schaller s-a prăbușit cu avionul în Costa Rica, împreună cu toată familia

Femeia nu a primit acceptul de a se urca în avion din cauza faptului că e “prea mare”. Femeia, care este și fotomodel, a transmis întreaga întâmplare pe pagina sa de Instagram, unde o urmăresc peste 150.000 de persoane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si