Minora a fost găsită moartă în baie după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Fetița avea numai 10 ani.

Minora a plecat mult prea devreme în lumea de dincolo. A pierit fulgerător la 10 ani când a fost găsită fără suflare în baie, în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon. Acum, părinții, familia și colegii de la școală încearcă să accepte dispariția prematură a fetiței, fiind profund îndurerați.

Citește și: Un tânăr din Cluj a fost găsit spânzurat

„Astăzi trebuia să vorbim despre cea mai mare sărbătoare a anului, Nașterea Domnului, despre bucurie, brăduț împodobit, colinde, pregătirea ultimei serbări de Crăciun din ciclul primar, Alexandra Puiu-Țopârnac!
Destinul, neșansa, nu știu… au hotărât să pregătim ceremonia de despărțire pentru totdeauna. Îți mulțumim, Alexandra, că ne-ai fost alături aproape jumătate din scurta ta călătorie prin viață, ne-ai oferit zâmbete, bunătate, bucurii, respect!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un individ din Pitești a lovit doi polițiști chemați să intervină după ce bărbatul și-a bătut soția

Este greu să exprim întristarea în cuvinte, golul lăsat în inimile noastre nu va putea fi umplut niciodată, însă amintirile pe care le-ai lăsat poate vor alina dorul, vor umple golul… Drum lin, înger drag! Vei trăi mereu în inimile noastre!”, a scris un profesor pe rețelele de socializare.

Părinții Alexandrei sunt în stare de șoc

În seara de 16 decembrie 2022, oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil din localitatea Vlădești, o fetiță a fost găsită în stare de inconștiență,

în baie.

Citește și: Un bărbat s-a înjunghiat cu un cutter în gât

Medicii ajunși la fața locului nu au putut să o salveze pe minoră, deși au resuscitat-o. Ulterior, aceștia i-au declarat decesul.

În cauză va fi deschis un dosar penal. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul.

Citește și: A vrut să meargă la altar, dar a ajuns în cimitir! Un bărbat de 60 de ani a fost găsit mort în pat, legat de mâini și de picioare, la scurt timp după ce a avut întâlnire cu trei femei cunoscute pe o aplicație de dating


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si