Cazul incredibil al Alexiei a șocat o țară întreagă! Medicii au făcut un miracol pentru ea, ei reușind să îi replanteze brațele, într-o operație de 20 de ore.

La scurt timp după finalizarea operației, Alexia a fost vizitată de tatăl ei și fratele ei, Eric. Momentul revederii a fost incredibil de emoționant.

Citește și: Miracolele se țin lanț! Alexia, fata de 15 ani căreia medicii ieșeni i-au replantat brațele, și-a mișcat degetele: „Toți sunt eroi!”

Alexia, revedere emoționantă cu tatăl și fratele ei

După operația de 20 de ore la care a fost supusă Alexia, în care medicii i-au replantat brațele, în urma accidentului de la Pașcani, Alexia a avut parte de o vizită specială.

Adolescenta s-a revăzut cu tatăl său și cu fratele său, Eric. Revederea a fost într-adevăr emoționantă, iar la acel moment Alexia era deosebit de fericită pentru succesul operației.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fratele ei, Eric, a dezvăluit cum a fost experiența revederii cu sora lui, după momente atât de grele precum cele prin care au trecut ei.

„Acum am văzut-o pe Alexia. Am îmbrăţişat-o, am fost foarte bucuros. Este foarte bine. Foarte fericită, zâmbeşte, se mişcă mai greu, dar e în regulă. A fost foarte emoţionant. Tatăl meu a răbufnit în plâns, m-am luat şi eu după el, n-am mai putut.

Este puţin ameţită, dar fericită”, a declarat Eric pentru observatornews.ro

Citește și: Frățiorul Alexiei, fata care era pe cale să își piardă ambele brațe în accidentul din Pașcani, a fost cel care a găsit mâna surorii sale între fiarele autocarului

Eric a găsit brațul surorii sale printre fiarele autocarului

„Băiatul meu este un erou și în acel moment a fost îngerul păzitor al surioarei lui. El a avut sângele și bărbăția să îi caute mâna surioarei lui după ce a văzut că nu o mai are. Eric Tudose, un copil de doar 16 ani”, a mărturisit tatăl Alexiei.

Adolescentul  le-a povestit părinților săi cum, imediat după accident, a începuit să îi caute mâna surorii sale în speranța că medicii i-o vor putea pune la loc. El a găsit mâna stângă a surorii sale între fiarele autocarului.

Citește și: Ea este Alexia, adolescenta de 15 ani căreia doctorii din Iași au reușit să îi replanteze brațele după o operație de 20 de ore


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si