O femeie de 73 de ani a rămas fără locuință în plină iarnă. Deoarece nu avea curent electric, aceasta a aprins lumânări pentru a avea lumină, dar le-a lăsat nesupravegheate. A reușit să iasă la timp și a scăpat teafără, dar i s-a făcut rău în momentul în care a conștientizat că a rămas fără adăpost. 

Citește și: Tragedie în prag de sărbători. Tată și fiu, mistuiți de flăcări, în Neamț

Tragedie în prag de sărbători. Tată și fiu, mistuiți de flăcări, în Neamț

Doi bărbați, tată și fiu, de 70 de ani, respectiv 45 de ani, au murit marți, într-un incendiu care le-a mistuit casa.  Dublă tragedie înainte de sărbători. Tată și fiu, mistuiți de flăcări înainte de sărbători. Vecinii au fost cei care au observat incendiul și au sărit să-i ajute pe cei doi bărbați, dar flăcările au cuprins deja flăcările. 

Citește și:  Incendiu în Bacău: o gospodărie a fost cuprinsă de flăcări din cauza unei afumători

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Am văzut para afară. Pară în spatele casei, că a luat foc. Eu am încercat, dar nu i-am putut scoate, că am căzut jos, era fum erau intoxicaţi.” , spune Dănuţ David, un vecin. 

„Când am ieşit, deodată a bufnit flacăra în sus, ce să mai faci? Am smuls uşa, dar nu mai aveai ce să faci.”,  adaugă un alt vecin.

Citește și:  Incendiu puternic la o hală de producție în Cluj-Napoca. Peste 70 de pompieri au intervenit

Incendiu puternic la o hală de producție în Cluj-Napoca. Peste 70 de pompieri au intervenit

Un incendiu de amploare a făcut scrum, miercuri noapte, o hală de producție într-un parc industrial din Cluj-Napoca. Peste 70 de pmpieri s-au luptat preț de ore bune să stingă un incendiu izbucnit la o hală de producție din Cluj-Napoca. Au fost înregistrate pagube considerabile. Nu a fost identificată cauza, iar autoritățile nu s-au putut pronunța.

Citește și:  O butelie a explodat într-un bloc din Hârlău. În urma exploziei, un copil de doi ani a fost rănit

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si