La 82 de ani, Pele se confruntă cu mai multe probleme de sănătate care îi pun viața în pericol. Fostul fotbalist brazilian are cancer de colon de doi ani și în noiembrie a fost din nou internat.

Sărbători petrecute în spital

Va petrece Crăciunul în spital ”, a scris fiica lui pe Instagram. 

Citește și: Familia lui Pele, mesaj în legătură cu starea fotbalistului: „El va fi bine. Va vedea Brazilia câştigând trofeul a şasea oară”

Pele a trecut prin multe momente dificile în ultimii ani. Anul trecut, s-a operat de o tumoare la colon, care i-a fost detectată cu ocazia unor examene medicale de rutină. Ulterior, el a început un ciclu de sesiuni de chimioterapie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

De atunci, starea de sănătate a lui Pele a fost în balanță, întrucât nimeni nu transmitea informații concrete. Pele s-a retras în cele din urmă în locuinţa sa de pe litoralul din Sao Paulo, alături de familie şi prietenii apropiaţi, departe de atenţia presei.

Citește și: Povestea lui Marius, bărbatul care nu a participat la serbarea fiicei sale pentru că era rușinat de cum era îmbrăcat

În luna aprilie, Pele a anunţat că aşteaptă cu nerăbdare să vadă selecţionata ţării sale câştigând un nou titlu suprem, la Cupa Mondială din Qatar. Cu toate acestea, Brazilia a fost eliminată în sferuri, de Croația. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si