Un bărbat întins pe șosea a fost lovit mortal de un autoturism. Accidentul s-a petrecut în dreptul localității Bursucani.
Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ Galați), oamenii legii au fost sesizați joi seara cu privire la un accident pe DN 24D, iar o persoană a decedat. Șoferul nu consumase alcool, dar a fost condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge.

Citește și: Grav accident rutier: șase victime în urma impactului

Grav accident rutier: șase victime în urma impactului

Un teribil accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 5, în județul Giurgiu. Evenimentul nefericit a fost soldat cu șase victime. Autoritățile au intervenit de urgență.

Citește și: Accident grav în Gorj: două persoane au rămas încarcerate

Șase persoane au fost transportate la spital. Evenimentul s-a produs pe sensul de mers spre Capitală, fiind implicate două autoturisme.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, Detașamentului Giurgiu și Gărzii de Intervenție Colibași, cu o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ.

Citește și: Un preot din Constanța, condamnat pentru ucidere din culpă

Accident grav în Gorj: două persoane au rămas încarcerate

Un accident grav a avut loc pe DN 66, în Gorj, în care au fost implicate trei mașini, iar două persoane au rămas încarcerate. 

Accidentul a avut loc pe  DN 66  Târgu Jiu – Filiași, în zona localității Moi, județul Gorj. În accidentul de pe DN 66 au fost implicate trei mașini și două persoane au fost încarcerate.

Citește și:  O fată și un băiat au murit într-un accident cumplit la Sibiu. Alți doi tineri, în stare gravă. O mașină de lux a intrat sub un TIR

Traficul a fost oprit pentru efectuarea manevrelor de extragere a victimelor, acordarea de  îngrijiri medicale  și cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului rutier. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si