Preotul paroh de la Biserica "Sfinții Arhangheli Mihail şi Gavril" din municipiul Rădăuţi, județul Suceava a fost incendiată chiar în curtea bisericii. Incendiul a izbucnit în jurul orei 22, iar mașina se afla chiar lângă peretele lăcașului de cult. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Citește și: Incendiu de proporții în Pantelimon. Autoritățile au intervenit de urgență

Un alt incident asemănător a avut loc, noaptea trecută, când un autoturism a luat foc în mers.

Femeia a oprit într-o parcare, iar fără să își dea seama, alte patru autoturisme au fost cuprinse de flăcări.  Proprietarii au fost treziți de către polițiști, care continuă cercetările pentru a afla de la ce a pornit incendiul.

Citește și: O tânără din Buzău a fost arestată preventiv după ce a incendiat patru case

O tânără din Buzău a fost arestată preventiv după ce a incendiat patru case

O femeie de 24 de ani ar fi vinovată de incendierea a patru case din județul Buzău. Tânăra a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Cele  patru incendii  au avut loc în localitatea Scorțoasa din județul Buzău.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Zece persoane au murit, între care cinci copii, într-un incendiu puternic din Franța

La sfârșitul lunii noiembrie au fost raportate patru incendii în localitatea Scorțoasa, județul Buzău. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, dar  pagubele  se ridică la 85.000 de lei. 

Citește și:  Un pacient de la Clinica de Psihiatrie a SCJU Cluj a aprins hârtii într-o noptieră din salon

În urma verificărilor, anchetatorii au descoperit că incendiile au fost provocate în mod intenționat, iar toate probele au dus la tânăra de 24 de ani. 

Citește și: Nouă mașini au fost incendiate în curtea instituției DGASPC Bacău, după mai multe amenințări cu moartea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si