Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism  Structura Centrală anunță marți reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc şi trafic intern de droguri de mare risc. Acesta s-a deplasat în Belgia, de unde a achiziționat cantitatea de aproximativ 1000 grame de cocaină, pe care a expediat-o, prin intermediul unei firmei de transport, către România.

A fost prins în flagrant în momentul în care a ridicat din municipiul Suceava coletul în care erau disimulate drogurile.

Ce au anunțat autoritățile

La data de 25.12.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc şi trafic intern de droguri de mare risc.

Citește și: Un sibian de 42 de ani a fost găsit drogat la volanul unui microbuz

Potrivit DIICOT, în luna decembrie 2022, inculpatul s-a deplasat în Belgia, de unde a achiziționat cantitatea de aproximativ 1000 grame de cocaină, pe care a expediat-o, prin intermediul unei firmei de transport, către România.

Citește și: Cine este Katia, italianca care a adus în România metoda "Devil's Pizza" de a jefui bancomate. Este implicată în detonarea bancomatelor din Constanța

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În dimineața zilei 25.12.2022,

inculpatul a ridicat din municipiul Suceava, județul Suceava, coletul în care erau disimulate drogurile de mare risc, fiind prins în flagrant de către organele de urmărire penală.

În cursul zilei de 26.12.2022, judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește și: Descinderi în Arad la persoane bănuite de înșelăciune și uz de fals

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul B.C.C.O. București- Serviciul Antidrog. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Citește și: Captură de droguri în Qatar: Ce va păți suporterul prins pe aeroportul din Doha cu o cantitate mare de stupefiante


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si