Accident în Buzău, în această după-amiază. Acesta a avut loc pe DN 1B, la intersecția DJ 203G, în dreptul localității Merei, Buzău. Circulația este oprită în ambele sensuri de mers, mașinile fiind redirecționate pe rute ocolitoare.

Numărul accidentelor de sărbători a crescut, tot mai multe accidente grave au fost înregistrate în ultimele zile. 

Citește și: Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier la Constanța

Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier la Constanța

Mai multe persoane au fost rănite într-un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. A intervenit şi elicopterul SMURD. 

Accidentul a avut loc pe  DN 22, în zona Gura Dobrogei, acolo unde o mașină a fost răsturnată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La locul accidentului au intervenit un  echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj SMURD B şi elicopterul SMURD.  

Citește și:  O femeie a intrat cu mașina în Orașul lui Moș Crăciun, în Galați. Șoferița se afla în stare de ebrietate

Din mașina răsturnată, trei persoane au fost rănite, este vorba despre o femeie de 55 de ani, un bărbat de 54 de ani şi o femeie de 25 de ani.  

În maşina care a ieşit în afara carosabilului se afla o femeie de 35 de ani, dar aceasta a refuzat îngrijirile medicale, iar în autoturismul rămas pe şosea se afla un bărbat de 50 de ani, care a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD. 

Citește și: Cine este Ioana, tânăra de 19 ani care și-a pierdut viața de Crăciun. Fata a murit într-un accident de mașină, provocat de prietenul ei care s-a urcat drogat la volan: „Plecarea ta dintre noi ne-a spart sufletul în mii de bucăți”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si