Fostul deputat de Gorj Răzvan Rotaru (45 de ani) se află la secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, după ce ar fi ingerat 20 de pastile antidepresive.

Citește și: Tragedie în ultima zi din an. O fată de 14 ani din Botoșani, înjunghiată cu 25 de lovituri de cuțit pe un pod

Fostul deputat se afla la locuința părinților din localitatea Polovragi, când a avut loc incidentul șocant.

Citește și: Cine este tânărul de 22 de ani din Iași care a murit pe loc după ce a intrat cu mașina sub un autobuz

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Echipajele SMURD au intervenit de urgență și au reușit să-l salveze pe politicianul care trăiește în București.

Anunțul medicilor din Gorj

„La UPU a fost adus, în stare de inconștiență, un bărbat în vârstă de 45 de ani, căruia i s-a făcut rău după ingestia unor medicamente. A primit îngrijiri medicale în UPU, fiind transferat la Neurologie pentru consult interdisciplinar. A fost solicitat și consultul medicului de garda de la Medicină Internă, care a decis să interneze pacientul.

Până își va reveni din starea de inconștiență, se află în grija medicilor din ATI I“, au anunțat reprezentanții Spitalului Județean Gorj.

Citește și: Un tânăr care a vrut să își pună capăt zilelor a fost salvat de un câine polițist

Lucrurile nu s-au oprit aici, însă. Fostul deputat a încercat să își pună capăt zilelor și după ce și-a revenit din starea de inconștiență.

A doua tentativă de sinucidere a lui Răzvan Rotaru

După ce şi-a revenit la spital, Răzvan Rotaru s-a ridicat din patul în care se afla şi a încercat să se arunce pe geam de la etajul 2.

Citește și: Sinucidere inexplicabilă la 18 ani

Fostul deputat a fost oprit în ultima clipă de o asistentă să se arunce în gol. Ulterior, acesta a fost internat la secţia de Psihiatrie.

La spital au ajuns și poliţiştii, fiind deschis dosar penal. Nu se cunosc până la această oră motivele care l-au împins la aceste gesturi pe fostul deputat Răzvan Rotaru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si