În urma accidentului două persoane au suferit leziuni, un minor şi un adult.

Traficul este blocat pentru a permite preluarea victimelor de către un elicopter SMURD,  pentru aproximativ 30 de minute.

Un accident teribil a avut loc în prima zi din an

Tragedia s-a produs chiar în prima zi a noului an pe DN 19E Marghita- Oradea, între localităţile Sălard şi Cauaceu din judeţul Bihor.

Două mașini s-au ciocnit puternic. În urma impactului una a ajuns pe câmp, iar cealaltă a luat foc. 

O mașină a luat foc

La locul accidentului, s-au deplasat mai multe autospeciale SMURD, ale Ambulanţei, dar şi echipaje pentru descarcerare din cadrul ISU Bihor.

Din nefericire, salvatorii i-au găsit pe trei dintre oamenii aflaţi în cele două maşini în stop cardio-respirator. Pentru o femeie și un bărbat nu au mai putut face nimic.

Citește și: Accident teribil în prima zi din an: O femeie şi un bărbat au murit pe loc

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"La fața locului au fost mobilizate echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 și Gărzii Sălard cu autospeciale cu modul de descarcerare, autospeciala de descarcerare grea a Detașamentului 1, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Bihor, cu ambulanța tip C1 și trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean", a declarat sg. maj. Alina Butaci (ISU Bihor) pentru  AlesdOnline

Alţi doi bărbaţi, răniţi în accident, au fost transportaţi de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.

Unul dintre ei este în stare critică.

Citește și: Accident teribil în prima zi din an: O femeie şi un bărbat au murit pe loc

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si