Traficul rutier a fost întrerupt duminică seara pe DN13, după producerea unui accident grav în zona localității Bălăușeri, județul Mureș. Două mașini s-au făcut praf, iar 6 persoane, printre care și un copil în vârstă de 5 ani, au fost rănite.

„În urma accidentului rutier au rezultat în total şase victime: un minor, cinci ani – cod roşu, cinci adulţi – cod galben.

Toate victimele sunt preluate de către echipaje medicale aflate la locul evenimentului”, a transmis ISU Mureş.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de la Secţia Drumuri Naţionale care intervine pentru sablarea carosabilului.

Citește și: Un bărbat a prăbușit intenționat o mașină de pe o stâncă. În autoturism se aflau doi copii și o femeie

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mătușa băiețelului de 5 ani rănit în accidentul de pe DN13 Sighișoara-Târgu Mureș, apel disperat: „Vă rugăm din suflet, cine poate dona sânge”

Accident rutier

[Sursa foto: Facebook]

Mătușa băiețelului de 5 ani rănit în accidentul de pe DN13, apel disperat

Băiețelul de numai 5 ani care a fost rănit în accidentul cumplit de pe DN13 Sighișoara- Târgu Mureș are nevoie de sânge!

Mătușa sa a pus la dispoziția celor care vor să ajute toate detaliile necesare, pe care le-a făcut publice pe rețelele de socializare.

Citește și: Un biciclist de 77 de ani a fost lovit de o ambulanță aflată în misiune

„Nepoțelul meu Mattias Popa (5ani) are nevoie urgent de ajutor!Vă rugăm din suflet ,cine poate dona sânge(NU CONTEAZĂ GRUPA). În

urma unui grav accident de circulație, verișoara mea și soțul ei sunt internați la Spitalul Judetean din Târgu Mureș, dar nepoțelul meu este în stare gravă și are nevoie urgent de sânge. Vă rugăm doar să specificați pentru cine donați, Mattias Popa (5 ani) de la Spitalul Județean din Târgu Mureș. Vă rog distribuiți! Mulțumim!”, a menționat mătușa băiețelului de 5 ani pe Facebook.

Citește și: O persoană a murit și alte patru au fost rănite, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent

Mătușa băiețelului de 5 ani rănit în accidentul de pe DN13 Sighișoara-Târgu Mureș, apel disperat: „Vă rugăm din suflet, cine poate dona sânge”

Băiețelul alături de familia lui

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si