Pe numele celor patru tineri au fost emise mandate de arestare preventivă. Unul dintre suspecți ar fi ademenit-o pe tânără la el acasă.

Judecătorii din Vâlcea au emis mandate de arestare preventivă pe numele celor ce au violat tânără de 19 ani

Cei patru tineri au fost reținuți în urma unor percheziții domiciliare ce au avut loc în oraşele Horezu şi Berbeşti din judeţul Vâlcea. 

Citește și: O tânără de 19 ani a fost abuzată sexual de patru bărbați din Vâlcea

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tânăra de 19 ani a fost păcălită pentru a merge acasă la unul dintre suspecți, acolo unde se aflau și ceilalți trei tineri.

Ce au anunțat judecătorii din Vâlcea în acest caz

”Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 17/18.12.2022, cei 4 tineri în timp ce se aflau la domiciliul unuia dintre aceştia, prin punerea în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa şi profitând de această stare, au întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 19 ani, din comuna Roeşti, judeţul Vâlcea.

Citește și: Scandal la Hollywood! Actorii din „Romeo și Julieta” dau în judecată studiourile Paramount după mai bine de 5 decenii

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate la locuinţele a 4 persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, din care 2 pe raza oraşului Horezu şi 2 pe raza oraşului Berbeşti din judeţul Vâlcea, au fost descoperite şi ridicate mijloace de probă ce au legătură cu fapta cercetată”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si