Job-ul de însoțitor de zbor este unul dintre cele mai căutate din lume, mai ales la companiile aeriene mari. 

Totuși, probleme din cadrul interviurilor de angajare sunt riguroase.

Citește și: Maia Sandu, vizită în România. Cum a fost întâmpinată la aeroportul din Oradea

Tanără de 23 de ani, obligată să stea în sutien la interviul de angajare

Visul de a deveni însoțitor de zbor se poate spulbera de îndată. Este cazul unei românce, al cărui vis să năruit în câteva momente, după ce a fost obligată să facă lucruri indecente la interviul de angajare.

Tânăra care voia să devină stewardesă la o companie aeriană din afara României a fost obligată la interviul desfășurat în luna noiembrie, la Madrid, să se dezbrace.

Citește și: Scene nemaivăzute în avion: un bărbat a urinat pe o pasageră în timpul zborului

Bianca este o româncă de 23 de ani și spune că prima candidată pentru postul de stewardesă a ieșit plângând din sala de examinare. Abia când i-a sosit rândul a înțeles și de ce.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

„Prima fată care a intrat a ieșit plângând. Celelalte au ieșit spunând același lucru. Mi-a fost greu să cred. M-am speriat – dar ele nu exagerau”, a spus Bianca, conform presei internaționale.

Însă, odată ajunsă și ea în fața reprezentanților angajatorului, Bianca spune că s-a simțit umilită, fiind obligată să își ridice fusta și să rămână în sutien.

Citește și: Momentul în care o tânără de 21 de ani a născut într-un avion, la aproximativ 11.000 m înălțime. Medicul i-a dat voie să zboare, deși se afla în 32 de săptămâni

„Am tras-o puțin în sus, până sub genunchi, așa că ea a tras-o până la chiloți. Rochia mea avea un fermoar la spate și ea mi-a cerut să o trag până la talie, așa că stăteam acolo doar în sutien”, a mai spus românca.

Bianca nu este singura care a trecut prin așa ceva la interviul de angajare ca însoțitor de zbor. Mariana, o altă tânără de 23 de ani a povestit cu groază clipele de coșmar prin care a trecut. Femeia spune că examinatorii au respins multe tinere și pentru faptul că purtau ochelari de vedere, aveau alunite, cicatrici pe corp ori pentru că nu le plăceau pielea sau zâmbetul lor.

Citește și: O româncă a fost obligată să se dezbrace la un interviu pentru postul de însoțitoare de zbor. Tânăra de 23 de ani face dezvăluiri halucinante: „Stăteam acolo doar în sutien”

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

„M-am simțit ca un animal la grădina zoologică”, a declarat Mariana.

Examinatorii au explicat că aceste „proceduri” se aplică pentru a verifica oamenii de alunițe, cicatrici, tatuaje sau semne de naștere.

Chiar și așa, însă, acum compania aeriană, care spune că va apela la instanțele de judecată, pe motiv că declarațiile tinerelor sunt nefondate, este vizată de o anchetă efectuată de Ministerul Muncii din Spania.

Citește și: Un român a fost bătut până la inconștiență și dezbrăcat chiar de rudele sale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si