Aproximativ 55 de pasageri au fost uitaţi într-un autobuz pe pista aeroportului din Bangalore în timp ce zborul lor a decolat spre New Delhi, potrivit DPA. În acest context, autoritatea indiană de reglementare în domeniul aviaţiei a cerut companiei aeriene un raport cu privire la incident. 

Pierduți în autobuz, dar cu bagajele la destinație

Pasagerii au rămas blocaţi într-un autobuz luni dimineaţa, în timp ce zborul lor G8 116 a decolat, în urma unor probleme de comunicare între personalul de la sol şi echipaj, a transmis postul NDTV.

Pasagerii aveau cărţile de îmbarcare şi etichetele pentru bagaje, însă bagajele lor au plecat cu zborul planificat, în timp ce ei au fost uitați pe pistă.

Citește și: Cum au reacționat românii la anunțul cursei TAROM între București și Brașov. ,,Sunt mulți oameni prea prețioși să meargă cu trenul''

Potrivit purtătorului de cuvânt al companiei aeriene, incidentul este în curs de investigare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit acestuia, 53 de pasageri au fost preluaţi de un zbor ulterior, operat de o altă companie aeriană, alți doi apelând pentru rambursarea preţului biletelor. Pasagerii au fost transferaţi la un alt zbor spre New Delhi aproximativ patru ore mai târziu, conform Times of India.

Scene nemaivăzute în avion: un bărbat a urinat pe o pasageră în timpul zborului

Air India a suspendat cinci angajaţi, după ce un bărbat a urinat pe o pasageră, într-un avion care zbura de la New York la New Delhi.

Air India  a suspendat un pilot  şi patru membri ai echipajului de cabină pe perioada unei investigații privind un pasager la un zbor de la New York la New Delhi, în noiembrie, a anunțat, sâmbătă, biroul executiv al companiei aeriene, citat de Reuters.

Citește și: Cel mai scurt zbor comercial din lume. Durează mai mult decolarea decât zborul în sine

Compania aeriană deținută de grupul Tata s-a confruntat cu critici din partea autorității de reglementare a aviației din India în urma unui incident pe un zbor din 26 noiembrie, în care un pasager de sex masculin, aparent în stare de ebrietate, a urinat pe o femeie.

Un al doilea incident similar a avut loc luna trecută pe un zbor de la Paris la Delhi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si