În urma Sarei a rămas acum doar durere. Adolescenta de 18 ani a fost un copil foarte credincios, cu dragoste față de România, țara unde s-a născut. Copila cu voce e înger s-a luptat doi ani cu o tumoră cerebrală care a răpit-o de lângă familia ei și de lângă colegii de liceu mult pre devreme.

Citește și: Un adevărat miracol! O femeie din Iași care a fost abandonată la naștere și-a găsit mama naturală, după 31 de ani: „A fraierit-o să se culce cu el și așa am rezultat eu”

Glasul de înger al tinerei de 18 a ajuns la sufletul multor oameni. Îmbrăcată în costumul popular, româncuța pe jumătate japoneză, se ducea prin căminele de bătrâni să-i consoleze pe bunicii care nu mai aveau pe nimeni. Fata cu bucurie colinde sau muzică populară și pentru copilașii internați în spitale. Avea o putere nebănuită de a răspândi binele în jurul ei, o putere care venea din credința sa puternică.

Sute de oameni îi duc dorul Sarei, româncuța pe jumătate japoneză

Grupul psaltic Tronos al Catedralei Patriarhale a cântat cu lacrimi în ochi în biserica acolo unde a avut loc slujba de înmormântare a fetei. Este vorba de Biserica Sfinții-Împărați Constantin și Elena și Sfânta Parascheva a parohiei Parcul Călărași.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acolo, copila cu voce de înger cânta pricezne închinate Maicii Domnului. Inclusiv Patriarhul Daniel a donat 10.000 de lei pentru Sara în anul 2020 când familia a primit vestea că Sara este bolnavă și are nevoie de urgență de un tratament la Viena.

Citește și: Un român a fost dat în căutare de către autoritățile austrice după ce a dat mai multe spargeri

„Dacă ea a ajutat ca voluntar atât de mulți oameni, acum e rândul nostru să ajutam pe Sara”, afirma la acea vreme Patriarhul României pentru Radio Trinitas. Totodată, mai multe parohii s-au mobilizat în sprijinul copilei, în speranța că va putea fi salvată.

Sara era o luptătoare și a ținut piept bolii cu demnitate, dar în cele din urmă boala a răpus-o la doar două luni după ce a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. Tatăl Sarei, multiplu campion japonez, este mentor pentru sute de copii români pe care îi învață mentalitatea de învingător.

Citește și: Caz șocant în Pakistan! Mai mulți tineri au fost folosiți pentru trafic de organe după ce au fost ademeniți cu un job


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si