Accident tragic chiar pe o trecere de pietoni din Râmnicu Sărat. O șoferiță de 72 de ani a accidentat o mamă și pe fiul ei, aflați în traversare. Femeia are vârsta 34 de ani, iar minorul 14 ani. Pietonii au fost preluați de o ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citește și: Fetiță de 7 ani, în stare gravă după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

Fetiță de 7 ani, în stare gravă după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni

O fetiță de 7 ani a ajuns în stare de inconștiență la spital după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un șofer de 30 de ani. Accident dramatic a avut loc într-o localitate din județul Arad. 

Citește și:  Razie de amploare printre taximetriști, în București. Zeci de șoferi băuți sau drogați la volan au rămas fără permise de conducere

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Accidentul a avut loc pe DN7, iar la volanul mașinii se afla un bărbat de 30 de ani, din Lipova. 

Ajuns la fața incidentului echipajul medical a aconstatat că fetița prezintă un traumatism cranio-cerebral acut închis cu pierderea stării de conștiență, un traumatism abdominal și un traumatism membru inferior stâng (gambă- gleznă).

Citește și: Accident rutier cumplit: cinci oameni răniți, printre care doi copii

Ce transmit autoritățile

"Acesta în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Odvoș, a acroșat o minoră angajată în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni", au transmis ofiterii de la Politia Rutiera Arad.

Citește și:  Tragedie în Năvodari: un tânăr a decedat într-un accident de muncă pe o rampă petrolieră

Testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest a indicat că acesta nu era sub influența alcoolului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si