Un incendiu de proporții a izbucnit în seara de luni, într-o gospodărie din localitatea Biniș, comuna Doclin. Casa unei familii cu 4 copii s-a făcut scrum, aceștia ajungând în stradă. Responsabil de incendiul puternic ar fi fost coșul de fum.

FOTO/VIDEO  - O familie cu 4 copii din Biniș a rămas în stradă, după ce casa în care locuiau s-a făcut scrum

Incendiu Biniș

Citește și: Incident dramatic în Miercurea Ciuc! De nervi, un tânăr a dat foc apartamentul în care locuia

Flăcările amenințătoare au făcut ca intervențiile, atât ale vecinilor, cât și cele ale proprietarilor casei, să fie imposibile. Membrii familiei rămase fără casă au așteptat sosirea echipajelor de intervenție ale pompierilor de la ISU Semenic în frig, după ce au apelat linia de urgență 112.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

FOTO/VIDEO  - O familie cu 4 copii din Biniș a rămas în stradă, după ce casa în care locuiau s-a făcut scrum

Incendiu Biniș

FOTO/VIDEO  - O familie cu 4 copii din Biniș a rămas în stradă, după ce casa în care locuiau s-a făcut scrum

Incendiu Biniș

Citește și: Incendiu în Voluntari: o casă și un magazin au fost cuprinse de flăcări

Din păcate, nu au putut fi salvate prea multe lucruri, iar întreaga familie (soț, soție și cei 4 copii) au văzut cum toată munca lor de o viață a ars în câteva minute. În acest caz, familia ar putea avea nevoie de un nou cămin în care să locuiască.

Un bărbat și-a înjunghiat soția și a dat foc la casă

Un alt incendiu a avut loc în Sectorul 5 al Capitalei. O tânără în vârstă de 27 de ani, a fost înjunghiată în gât de soțul ei. După ce a comis fapta, bărbatul a sunat-o pe mama tinerei, printr-un apel video, pentru a-i arăta trupul plin de sânge al victimei.

Citește și: Incendiu la o locuință din Giurgiu: un cămin de bătrâni din apropiere a fost evacuat

Bărbatul ar fi continuat apoi să dea foc locuinței.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au depistat un bărbat ce nu a dat curs solicitărilor acestora și ar fi devenit violent, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat.

Citește și: Incendiu puternic într-un bloc din Teleorman: totul a pornit de la o lumânare

Femeia a fost găsită în viață de pompierii veniți la fața locului să stingă focul. Aceasta a fost preluată de o ambulanță și dusă la spital, însă, starea sa de sănătate ar fi critică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si