Împreună cu George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne reîntoarcem la Zărneștiul natal frumoasei prezentatoare, acolo unde se afla principala poartă de acces în Parcul Național. Fie că practică escalada ori vor doar să se plimbe, iubitorii muntelui traversează canionul acesta sălbatic și pleacă de-aici pe deplin satisfăcuți.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Mai săraci cu fiecare zi

Cel mai vizitat obiectiv turistic din Piatra Craiului atrage, anual, mii de turiști iar plaiurile acestea te fac să te oprești în loc și să admiri minunățiile înconjurătoare. Aici devii una cu natura și reușești să te deconectezi de la orice factor de stres.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fermecați de frumusețea neatinsă a locului, aici, la Piatra Craiului, simți cum pitorescul naturii te uluiește și te cucerește pe vecie. Zona este de o frumusețe rară, iar oamenii locului știu să te facă să te simți bine venit. Vom da frigul de-afară pe căldura din cabana în care ne vom opri, pentru popas, loc magic în care ne vom bucura și de gătitul la foc de lemne, și de un veritabil spectacolul culinar în bucătărie.

Citește și: Frigidere de până la 17 mii de dolari

Nu ratați o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si