Ploile abundente din ultima perioadă au dus la alunecări de teren. Între localitățile Lazaret și Boița traficul a fost restricționat pe o singură bandă de mers, după ce mai mulți copaci au căzut în stradă.

Citește și: Avertizare meteo: Cod galben de ploi, ninsori şi viscol în 12 judeţe

Mai multe județe s-au aflat sub Cod galben de ploi, ninsori și viscol

Avertizarea a intrat în vigoare ieri, începând cu ora 18.00, şi a fost valabilă până aseară, ora 20.00, mai multe zone fiind afectate, noaptea trecută, de aceste fenomene.

Citește și:  Temperaturile scad cu până la 13 grade

„  În intervalul menționat, în zona montană și submontană a Olteniei și Munteniei, se vor acumula cantități de precipitații în general de 25…40 l/mp.   Acestea vor fi sub formă de ploaie, iar la altitudini de peste 1500 m mixte.   La altitudini mai mari de 1700 m, în Carpații Meridionali va ninge, vor fi intervale în care va fi viscol (rafale de peste 80...90 km/h) și vizibilitate scăzută”, se arată în  avertizarea meteo ANM.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și:  Ninsori în România. Ce transmit specialiștii

Ninsori în România. Ce transmit specialiștii

Meteorologii au anunțat când va fi prima ninsoare în România. Şefa meteorologilor a dat de veste când vine zăpada în toată țara.

Administrația Națională de Meteorologie  (ANM) a făcut anunțul mult așteptat. Elena Mateescu, șefa meteorologilor din România, a anunțat când va ninge în țara noastră, spunând că temperaturile se vor schimba radical.

Citește și: Vremea se înrăutățește: cod galben şi portocaliu de precipitaţii şi vânt puternic, până sâmbătă

În ultimele zile, românii au avut parte mai mult de vreme de primăvară, decât de iarnă. De aceea, zăpada a lipsit, iar ghioceii au înflorit. Suntem în mijlocul iernii, iar oamenii așteaptă nu nerăbdare să ningă. Elena Mateescu a venit cu un anunț care îi va bucura pe iubitorii de zăpadă.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si