Berna și-a urmat inima și s-a mutat la Brașov. Nu i-a fost deloc ușor să părăsească capitala și prietenii dar dragostea a învins. Blonda in varsta de 25 de ani este foarte indragostita de Vadim, un tânăr fotbalist.

Blondina, s-a mutat în Brașov doar de câteva luni, dar s-a acomodat repede. Are deja anumite locuri pe care le frecventează împreună cu iubitul. Tânărul Vadim o răsfață cu preparate delicioase la micul dejun într-o vilă somptuoasă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Berna și Vadim adoră călătoriile așa că au petrecut primele sărbători împreună în străinătate. Au vrut ca noul an să-i prindă pe meleaguri străine, pentru a călători mai mult în 2023. Așa că au petrecut doua săptămani în Franța și Marea Britanie, de unde s-au întors cu multe amintiri frumoase.

Stirea "Berna și-a găsit sufletul pereche" difuzata in cadrul Stirilor KANAL D din 26 01 2023


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si