La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale pentru acordarea îngrijirilor medicale, dar și un echipaj de descarcerare.

O persoană a rămas încarcerată în urma unui accident pe DN 2

In urma accidentului a rezultat o victimă încarcerată, iar aceasta a fost predată echipajului SAJ.

Citește și: Fostul Ministru al Justiției, Monica Macovei- pusă sub acuzare în cazul accidentului auto de anul trecut

Persoana este conștientă și transportată la spital. A fost asigurată zona cu masuri PSI. Cealaltă victimă a refuzat transportul la spital.

Moarte șocantă pentru un bărbat după ce un buldoexcavator a căzut peste el

Moarte șocantă pentru un giurgiuvean. Bărbatul a murit, ieri, după ce un buldoexcavator a căzut peste el. Oamenii legii fac cercetări acum.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: O camionetă a luat foc pe Centura București. Ce au transmis autoritățile

Muncitorii efectuau o lucrare în zonă, iar la un moment dat, spun martorii, bărbatul de pe buldoexcavator ar fi executat o manevră, utilajul ar fi început să se încline şi s-a răsturnat, prinzându-l pe lucrător sub el.

Imediat după producerea tragediei, colegii muncitorului au sunat la 112, iar la fața locului au intervenit rapid medicii de la SAJ Giurgiu.

Victima, aflată în stare gravă, a fost preluată de cadrele medicale, stabilizată şi transportată la spital. Din păcate, muncitorul a murit la scurt timp după ce a ajuns la Spitalul Județean Giurgiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si