Cel puțin pentru moment, traficul din Capitală se desfășoară în condiții normale, iar operatorii de salubritate sunt pregătiți cu 106 utilaje și 204 operatori manuali.

Primăria este pregătită pentru prima zăpadă din Capitală

Având în vedere condițiile meteorologice din Capitală și zona metropolitană, STB SA a luat toate măsurile necesare pentru buna funcționare a mijloacelor de transport.
Se intervine pentru ca toate vehiculele din parcul STB SA să fie pe traseu conform graficelor stabilite, inclusiv cu material antiderapant pe refugiile de tramvai și pe calea de rulare a tramvaielor ce este utilizată și de

către autobuzele societății.

Se circulă cu autobuzele pe linia de tramvai pe traseele cunoscute și în funcție de grosimea stratului de zăpadă se vor lua măsuri operative la momentul respectiv.

Polițiștii locali din Capitală, împreună cu polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au acționat pentru depistarea zonelor cu posibilitatea depunerii de zăpadă, a acumulărilor de apă în carosabil și a formării de polei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

PMB transmite că: „În urma verificărilor efectuate în teren şi a monitorizării video, s-a constatat faptul că operatorii au acţionat acolo unde au fost solicitaţi să intervină pentru împrăştierea materialului antiderapant, cu precădere în zona podurilor, pantelor, rampelor, pasajelor şi a principalelor artere de circulaţie. De asemenea, au fost transmise către Apa Nova toate locaţiile unde a fost semnalată prezenţa acumulărilor de apă în carosabil şi s-a intervenit pentru degajare.

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale".

Citește și: Trafic de coșmar pe drumurile din România. Mai multe accidente în primul episod de iarnă grea- LIVE TEXT

106 utilaje și 204 operatori manuali pentru menținerea traficului normal în București

Primăria Capitalei a pus la dispoziție 106 utilaje și 204 operatori manuali astfel:

  •  10 utilaje și 106 operatori în Sectorul 1
  • 14 utilaje în Sectorul 2
  • 7 utilaje și 18 operatori în Sectorul 3
  • 28 de utilaje și 30 de operatori în Sectorul 4
  • 40 de utilaje și 40 de operatori în Sectorul 5
  • 7 utilaje și 30 de operatori în Sectorul 6

Citește și: Peste 1.700 de gospodării din Dâmbovița au rămas fără electricitate, în urma ninsorii din ultimele ore

Ce județe vor fi afectate de ninsori puternice. Avertizare Cod portocaliu de la ANM

O nouă avertizare Cod galben și portocaliu de ninsoare, viscol şi intensificări ale vântului a fost emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Șase județe din țară se află sub cod portocaliu de viscol puternic.

UPDATE. Este cod portocaliu de ninsori abundente și viscol în 6 județe din sud-estul și centrul țării.

COD PORTOCALIU
Interval de valabilitate: 27 ianuarie, ora 10 – 29 ianuarie, ora 10
Fenomene vizate: ninsori abundente, viscol
În județele Vrancea, Buzău și în zona de munte a județelor Prahova, Dâmbovița și Argeș va ninge abundent (35...50l/mp)

și se va depune strat de zăpadă consistent. Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55...65 km/h și vor fi perioade în care va fi viscol și vizibilitate scăzută.

Zone din 25 de judeţe şi Municipiul Bucureşti sunt vizate, până sâmbătă seara, de o  avertizare Cod galben  de ninsoare, viscol şi intensificări ale vântului, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și:  Ciclonul mediteranean lovește România. Este COD GALBEN de ninsori în jumătate din țară. HARTA zonelor afectate

Potrivit meteorologilor ANM, în intervalul 27 ianuarie, ora 10:00- 28 ianuarie, ora 22:00, în Dobrogea, Muntenia, Carpaţii Meridionali şi local în sudul Moldovei şi în Carpaţii Orientali vor fi precipitaţii însemnate cantitativ şi se vor acumula în general între 25 şi 40 litri/mp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si