Accidentul rutier cumplit a avut loc în urmă cu două zile. Anastasia a pierit la 17 ani. Ea se află într-un autoturism, alături de un șofer de 21 de ani care a făcut o depășire periculoasă. În urma impactului, Anastasia a murit, iar apropiații și-au exprimat regretul și revolta pe Internet.

Citește și: Moarte cumplită pentru doi bărbați după ce au căzut cu mașina în apă

Minora avea un viitor frumos înainte. Ea era elevă la Colegiului Tehnic Ioan Ciordaș din Beiuș, însă destinul a avut alte planuri pentru ea. Tânăra a murit duminică seara, după ce mașina în care se afla alături de un tânăr de 21 de ani, s-a izbit violent de o altă mașină, din cauza unei depășiri neregulamentare. Impactul a fost puternic și, în cele din urmă, fatal pentru Anastasia. Tragedia a lăsat un gol în sufletele tuturor care au cunoscut-o și care au omagiat-o la școală.

Accident rutier cumplit

Citește și: Accident grav în zona gării din Comănești: Un pieton a murit

Tragedia a avut loc duminică seara, în jurul ore 21:40. Șoferul a încercat să depășească o altă mașină, însă nu s-a asigurat suficient și a intrat în cealaltă care venea pe contrasens. În urma impactului, Anastasia a murit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Grav accident rutier: o șoferiță s-a răsturnat cu mașina în urmă cu puțin timp

Autoritățile au ajuns imediat la fața locului, însă nu au putut să-i salveze viața copilei.

Din primele informații ale comunicatului, tânărul de 21 de ani și șoferul din cealaltă mașină implicată au scăpat cu viață. Mai mult, după verificarea nivelului de alcool din sânge al șoferului a rezultat că acesta nu a consumat nimic înainte să se urce la volanul mașinii.

Citește și: Amenzi Codul Rutier 2023: Ce amendă primești dacă traversezi pe roșu?

„La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 21:40, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în localitatea Bucea. Conform datelor preliminare, polițiștii au constat că un tânăr în vârstă de 21 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj Napoca spre Oradea, după o depășire neregulamentară ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani. În urma evenimentului, din nefericire, a rezultat decesul unei minore care se afla în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani. Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative”, a transmis Poliția printr-un comunicat.

Decesul Anastasiei Camelia a lăsat multă durere în sufletele oamenilor și a celor care au cunoscut-o, astfel că i-au adus un omagiu la școală. Aceștia au aprins lumânări și au pus flori în locul unei tânăra stătea în clasă, alături de o fotografie cu ea.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Mai mulți oameni au transmis mesaje dureroase pe Facebook, unde și-au exprimat regretul după moartea Anastasiei. Printre aceștia au fost și persoane revoltate din cauza neatenției șoferului, care a dus la o asemenea tragedie.

„Din cauza unui om și a iresponsabilității lui, altul moare.. trist unde se ajunge..Odihnă veșnică, Cami!”, a scris cineva pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si