Din imaginile transmise de ISU de la fața locului, autoturismul a fost acroșat de locomotiva trenului care circula pe direcția București – Suceava la trecerea la nivel cu calea ferată. După impact, mașina a fost proiectat într-un stâlp de beton.

Două persoane au murit

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

În urma accidentului au rezultat patru victime, dintre care două femei și doi copii. Persoanele adulte au rămas încarcerate și erau inconștiente, cu leziuni foarte grave.

Citește și: Petrecere cu final nefericit pentru doi români din Olanda. Tinerii au ajuns în spatele gratiilor

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cele doua femei, cu vârste de aproximativ 30 și 60 de ani, au fost extrase dintre de pompieri din fiarele contorsionate. Din nefericire, acestea prezentau leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decesul.

Cei doi copii, un băiețel și o fetiță, de 2, respectiv 4 ani, au fost transportați spre Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.

Femeia care conducea mașina lovită nu ar fi respectat semnalele acustice 

Conform unui comunicat transmis de IPJ Suceava, femeia care conducea autoturismul nu a respectat semnalele acustice de la trecerea la nivel cu calea ferată.

Citește și: Bilanț coronavirus: în ultima săptămână au fost confirmate 3.200 de cazuri noi de infectare

" Din primele verificări s-a stabilit că una dintre femeile decedate din autoturism care a condus vehiculul nu a respectat semnalele acustice și luminoase de la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind surprinsă și lovită de trenul Regio București- Suceava.

Cercetările sunt preluate de către Serviciul Rutier, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si