Jurnalista Magda Crasnojan s-a stins din viață la doar 40 de ani. Anunțul trist a fost făcut de foștii săi colegi de la bizbrasov.ro.

Magda a fost timp de mai mulți ani fotoreporter atât pentru publicații locale din Brașov, cât și pentru publicații naționale și agenții de presă.

Citește și: Rezultatul autopsiei lui Bogdan Socol. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu jurnalistul sportiv

De ce a murit Magda Crasnojan

La cei 40 de ani ai săi, Magda aflase că are cancer și a suferit două intervenții chirurgicale pentru extirparea unor tumor, dintre care una pe creier.

Deși aceasta își revenise, la începutul lunii decembrie a început din nou să se simtă rău și a ajuns într-un spital din Capitală. Din nefericire, inima Magdei s-a oprit duminică, pe 12 februarie 2023.

Citește și: Un profesor celebru de la Yale University propune sinuciderea în masă. Care este motivul șocant

Mesaje de condoleanțe pentru Magda Crasnojan

Mai mulți colegi de breaslă i-au transmis familiei și apropiaților jurnalistei condoleanțe, după ce aceasta a trecut în neființă.

„Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis jurnaliștii de la bizbrasov.ro

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Tristețe fără margini pentru celebrul actor Uğur Aslan, din serialul Dragoste infinită! Familia lui a fost grav afectată de cutremurele care au făcut prăpăd în provincia lui natală Hatay! „Presupunem că i-am pierdut”

„E doliu în presa brașoveană. Aseară, inima atât de chinuită a Magdei, fosta nostră colegă de la Monitorul Expres, s-a oprit!  Rămas bun,  Magda Crasnojan Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace!  Condoleanțe,  Claudiu Crasnojan  și colegilor din Brașov, pe care i-am admirat cum au încercat să te salveze până în ultima clipă!”, a transmis Csiki Camelia pe Facebook.

A murit jurnalistul Bogdan Socol

În urma autopsiei a fost stabilită  cauza reală a morții lui Bogdan Socol. Jurnalistul, în vârstă de 42 de ani, a murit înecat după ce a înotat într-un lac înghețat.

Comentatorul sportiv a fost văzut pentru ultima dată vineri, 10 februarie 2023.

Citește și: Doliu în presa românească! Jurnalistul Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani. Care a fost cauza decesului

Cauza reală a morții lui Bogdan Socol

Jurnalistul avea o mare pasiune pentru înotul în ape reci. Acest hobby i-a adus sfârșitul lui Bogdan Socol, pe 10 februarie, deoarece comentatorul sportiv a murit în timpul unui antrenament.

Citește și:  Bogdan Socol, comentator sportiv experimentat, se alătură lui Cosmin Cernat la „Exatlon”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Bărbatul s-a aventurat să intre în apa înghețată a Lacului Bragadiru și nu a mai ieșit. Într-o fracțiune de secundă, a rămas blocat sub gheață și a intrat în șoc hipotermic, iar inima i-a cedat.

La câteva zile de la tragedie a ieșit la iveală și rezultatul autopsiei. Medicii legiști au stabilit că Bogdan Socol a murit înecat, relatează romaniatv.net

Citește și: EXCLUSIV| Cel mai dureros moment din cariera lui Christian Sabbagh. „Sunt povești dramatice, care te sfâșie…”

Vestea decesului a îndoliat o țară întreagă. Cei care l-au urmărit ani la rând pe micile ecrane sunt în stare de șoc, mai ales că jurnalistul renunțase de curând la cariera în televiziune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si