Tot ce trebuie să știi despre zodia Pești. În ce perioadă sunt născuții nativii zodiei Pești și ce îi caracterizează pe nativii acestei zodii?

Peștii sunt firi pasionale și răbdătoare, iar faptul că se află în coada clasamentului îi ajută să fie o îmbinare o tuturor celorlalte zodii. Dacă ai un prieten Pești, ar trebui să te simți ca într-o poveste. De ce? Vezi mai jos ce caracteristici are această zodie. 

Perioada zodiei Pești

Nativii acestei zodii sunt născuți între 20 februarie- 20 martie, fiind zodia care încheie iarna și deschide ușa primăverii.

Citește și: Horoscop 16 februarie 2023. Cine va avea parte de o vacanță? Zodia care pleacă peste mări și țări

Aflată între cele două anotimpuri, zodia Pești înclină deopotrivă către lumină și întuneric.

Caracteristici

Nativii din zodia Pești sunt prietenoşi, sensibili, plini de compasiune, buni, populari, optimişti și sinceri. Sunt persoane de încredere, pentru că vor avea mereu o vorbă bună pentru tine și te vor încuraja. Cu toate acestea, există și printre ei destui nativi care au unele defecte.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Unii Pești ar putea fi considerați schimbători, versatili, dezorganizaţi, superficiali, pesimişti, invidioşi sau leneşi. Cu toate acestea, Peștii sunt oameni apreciați și reușesc să atragă simpatia celor din jur.

Peştii sunt deschiși, răbdători şi înţelegători.

Sunt născuţi într-o zodie de Apă, ceea ce le aduce calități deosebite. 

Femeia Pești

Femeia Pești este una dintre cele mai interesante din zodiac, atrăgătoare, cu șarm, mereu atentă cu cei din jur, prietenoasă și foarte diplomată. Deși este o fire sociabilă, ea știe să păstreze multe secrete doar pentru ea și nu le dezvăluie nici măcar familiei. Femeia Pești este înzestrată cu cea mai puternică intuiție din tot zodiacul și are înclinații puternice spre misticism și spiritualitate.

Citește și: Horoscop martie 2023. Zodiile care au noroc în prima lună de primăvară

Bărbatul Pești

Bărbații Pești sunt apreciați drept parteneri de cursă lungă, prieteni buni și colegi descurcăreți. Spre deosebire de mulți alți bărbați din zodiac, bărbații Pești sunt foarte creativi și găsesc mereu soluții pentru problemele tuturor. Sunt persoane generoase și altruiste și îi vor ajuta pe cei aflați în nevoie.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Nativii zodiei se împart în două categorii: unii sunt înalţi, subţiri, atletici, pasionaţi de sport, îndemânatici şi foarte muncitori, iar alţii sunt mai puţin zvelţi, robuşti, greoi, visători, leneşi şi foarte puţin interesaţi de aspectul lor exterior. 

Totuși, mai multe aspecte îi leagă pe toți: atașamentul față de părinți, de soţiile şi de copiii lor. Casa şi familia reprezintă temelia vieţii lor.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si