Românul în vârsta de 45 de ani, care trăia pe străzile orașului Ostia din Italia s-a stins din viață la spital. Ionel a fost găsit în stare de inconștiență de voluntarii de la Crucea Roșie. "Sărac lipit pământului, dar cu un suflet nobil și empatic", aceasta este descrierea pe care italienii i-au atribuit-o românului.

Românul trăia într-o rulotă abandonată

În urmă cu aproximativ două luni, jurnaliștii italieni făceau publică povestea lui Ionel.

Românul în vârsta de 45 de ani trăia cu greu într-o rulotă abandonată, în apropiere de piața orașului, împreună cu câinele său, Aron, un husky de 4 ani cu microcip și vaccinat.

Citește și: Incident dramatic într-o gară din Roma! O româncă s-a stins subit din viață

Ionel suferea de probleme grave de sănătate, printre care circulația deficitară a sângelui în picioare. Bărbatul necesita de mult internarea în spital. În vara lui 2022, în fața rulotei sale a ajuns chiar și ambulanța pentru a-l transporta la Spitalul Grassi, dar când a auzit că Aron urma să fie dus la un adăpost pentru câinii fără stăpân, a refuzat vehement să se interneze.

Jurnaliștii au fost impresionați de gestul făcut de românul în vârstă de 45 de ani.

Ionel s-a stins din viață la spital

Ultima perioadă a fost însă un calvar atât pentru român, cât și pentru Aron, câinele său. Pe lângă durerile groaznice de picioare, Ionel suferea și de o afecțiune la stomac. Săptămâna trecută, bărbatul s-a văzut nevoit să-l ducă pe Aron la adăpostul pentru câini pentru a fi internat la spital.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oamenii legii l-au transportat pe Aron la adăpostul de la Muratella, iar Ionel a petrecut cinci zile în spital. Medicii l-au externat luni, pe data de 13 februarie 2023.

Citește și: Elena Livia s-a stins din viață fulgerător la doar 33 de ani, în Italia. Fiul ei este în stare de șoc

Cu puțin timp înainte de a se întoarce la rulota sa, Ionel s-a dus la adăpost să-și ia câinele, doar că adăpostul era deja închis. A plecat „acasă” cu gândul de a se întoarce la Muratella ziua următoare, doar că, și de această dată, s-a simțit foarte rău.

Voluntarii de la Crucea Roșie, care îl vizitau pe el și pe Aron, l-au găsit inconștient când i-au dus mâncare și niște haine. Au chemat ambulanța, l-au dus la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva, notează jurnaliștii de la  La Reppublica.

Ionel s-a stins din viață în seara de marți, 14 februarie 2023, la nici două zile după ce a fost externat din spital.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Un bărbat a murit după ce a fost atacat de o găină. El a fost găsit într-o baltă de sânge


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si