Adolescentul în vârstă de 17 ani încerca să migreze ilegal în Marea Britanie, fiind sigilat în interiorul unui sicriu de copil. Acesta a fost găsit ghemuit în cutia de lemn, care avea capacul înșurubat.

Descoperirea macabră a fost făcută în timpul unei percheziții de rutină a unei dube de către oamenii legii de la Poliția de frontieră din Franța, în apropiere de orașul francez Dunkerque.

Citește și: Liliana a fost răpusă de o boală necruțătoare. Românca era celebră în Italia datorită dansurilor sale

Sicriul în care se afla adolescentul avea o lungime de 1,5 metri, o lățime de mai puțin de 1,5 metri și o înălțime de 1,5 metri.

Tânărul de 17 ani a fost găsit aproape mort

Minorul în vârstă de 17 ani, cetățean albanez, care nu poate fi identificat din motive legale, a mărturisit că a plătit 9.000 de lire sterline pentru a ajunge în Marea Britanie cu duba.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acesta a declarat în fața judecătorilor:" M-am urcat în sicriu la o stație de benzină de pe autostradă la Steenvoorde (nordul Franței) și apoi a fost înșurubat. Cred că am stat înăuntru cel puțin o oră până când a fost oprită duba".

Sicriul în care se afla adolescentul a fost ascuns printre cutii de lemn în spatele unei dube Mercedes Sprinter.

Citește și: Un român a rămas pe drumuri după ce a plecat la muncă în Germania. Tânărul a fost păcălit după un anunț de angajare

Minorul a fost eliberat după ce a fost procesat de autoritățile franceze.

Șoferul, românul Lucian-Radu R., a susținut că nu avea nicio idee că pasagerul clandestin se afla la bord.

Șoferul român a recunoscut că a primit 4.000 de lire sterline pentru a transporta sicriul în timpul unui proces accelerat la Dunkerque. De asemenea, acesta a primit o pedeapsă de șase luni de închisoare.

Citește și: Incredibil! Un copil român, născut în Italia, nu are voie să plece în excursie cu clasa. Motivul impus de conducerea școlii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si