O femeie a fost nevoită să ceară ajutor pentru fiul ei, aflat în scaun cu rotile, asta pentru că liftul nu funcționează pentru neplata curentului.
Orădeanca își adusese băiatul de la școală, când a fost surprinsă că nu și-l poate urca la etajul 7.

Citește și: Mesajul emoționant al unei mame, după ce fiicei ei i-au fost amputate picioarele: "Retrăiesc acea noapte iar și iar, dar cel mai greu este că nu am putut lua durerea"

Liftul a rămas fără curent, din cauza unei facturi neplătite din vara anului trecut. În bloc, locuiesc doar pesoane vârstnice.

„Am sunat și la Pompieri, în speranța că o să ne ajute, dar nu au putut, așa că apoi am cerut ajutorul Ambulanței”, a povestit femeia pentru Bihoreanul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Un tânăr în scaun cu rotile a fost bătut cu bestialitate lângă o trecere de pietoni din Neamț

 Un tânăr în scaun cu rotile a fost bătut cu bestialitate lângă o trecere de pietoni din Neamț

Un tânăr în scaun cu rotile din Roman, județul Neamț a fost bătut cu bestialitate de câțiva agresori. Victima se afla cu o altă persoană lângă o trecere de pietoni, când a fost lovit cu pumnii și cu picioarele, din senin, de un grup de bărbați. Incident halucinant în județul Neamț. Un tânăr în scaun cu rotile a fost bătut din senin de un grup de agresori. Motivele scandalului nu se cunosc încă cu exactitate. 

 

În timp ce se afla lângă o trecere de pietoni din Neamț, alături de o altă persoană,  un tânăr în scaun cu rotile a fost bătut cu bestialitate  de un grup de agresori. Tânărul a fost lovit cu pumnii și cu picioarele din senin de unul dintre agresori. Ulterior, și prietenii bătăușului i s-au alăturat și l-au târât pe tânăr în stradă. Conflictul s-a încheiat când un șofer de taxi a oprit aproape de scenele violente. 

Citește și:  O angajată a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a fost trimisă în judecată

Citește și:  Anchetă la o școală din Bacău: soțul unei femei de serviciu ar fi agresat un elev

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În acest moment cauzele scaundalului sunt necunoscute, iar polițiștii din Neamț au transmis că ancheta a fost înaintată procurorilor, care fac cercetări în această privință.

Citește și:  Elev agresat în repetate rânduri de colegii săi: „Este de neînţeles cum un părinte îşi expune propriul copil iterând false probleme”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si