Accident la Suceava. Un autotren încărcat cu butelii de voiaj s-a răsturnat, în cursul zilei de marți, pe partea carosabilă pe DN2, pe raza localității Vadu Moldovei. În urma incidentului nu au existat scurgeri de combustibil din rezervorul capului tractor sau pericol de explozie, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava.

Citește și: Tânăr de 17 ani, mort într-un accident rutier în Italia. El urma să-și sărbătorească majoratul

Potrivit sursei citate, pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni au intervenit în zonă cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, iar în sprijinul acestora a ajuns și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean(SAJ) Suceava.

Citește și: Noi informații în cazul bărbatului întins pe stradă la Alba Iulia: polițiștii vor să sancționeze șoferii care au trecut nepăsători pe lângă el

Conducătorul autotrenului nu necesită îngrijiri medicale. Autovehiculul era încărcat cu butelii de voiaj goale. 

Circulația pe ambele sensuri s-a reluat în jurul orei 14:00.

O șoferiță a intrat cu mașina într-o pompă de benzinărie

Un TIR încărcat cu butelii de voiaj s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe raza localității Vadu Moldovei

Șoferița care a intrat în benzinărie

[Sursa foto: infobistrița.ro]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O șoferiță din Bistrița s-a urcat beată la volan și a intrat cu mașina într-o pompă de benzinărie. Femeia a suferit multiple facturi la picioare.

Citește și: Accident rutier în Bistrița-Năsăud: șoferul băut s-a reclamat singur la poliție

Femeia în vârstă de 41 de ani  a smuls pompa și a aruncat-o câțiva metri, în urma impactului.

„Conform primelor verificări efectuate la fața locului, o femeie de 41 de ani, din Bistrița Bârgăului, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu o pompă de alimentare cu  carburant din benzinărie.

Citește și: Descoperire neașteptată a Poliției de Frontieră Giurgiu, în urma unui control

În urma accidentului, conducătoarea auto și un pasager au fost răniți și transportați la spital. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul indicat a fost 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat" , a precizat  Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În mașină se mai afla un pasager, care la rândul său s-a ales cu fracturi la picioare. Cei doi au fost transportați la spital.

Citește și: VIDEO- Codurile de vreme rea dau bătăi de cap șoferilor. O cisternă plină cu motorină și benzină s-a răsturnat în Harghita

În urma alcooltestului femeia avea 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe numele șoferiței a fost întocmit un dosar penal. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si